Morsdag

Vill börja med att gratta min kära mamma på morsdag, hoppas du får en bra dag! Idag har jag för det mesta varit ute och solat, och pluggat i massor för måste verkligen bli klar med mitt grekiska häfte nu. Och jag och maria hade ju tänkt fara och bada men det blev inge, men jag har iaf varit med henne idag, vi for även vid halv 3 och kollade på fotbollsmatch. Ikväll blir det att plugga. Men nu måste jag kila, ska till min mormor och äta tårta.

Kram


Godnatt

Nu ska jag somna till lite musik, godnatt.


Det vackraste jag vet

En sak är säker! Jag har haft en superkul helg, min helgen har för det mesta spenderats med maria, och imorron funderar vi på att ta vårat första dopp för i år om inte hon skulle åka till piteå imr. Men det får jag se imr, har varit super varmt idag och dom hade lovat varmare imorron! Men nu ska jag gå och ta mig en dusch, känner mig helt äckligt svettig. Men vi hörs imr, ha en forsatt bra kväll!

Kram

Här har vi två väldigt fina osminkade tjejor! :)






..

EN JÄVLA MENING, JAG HATAR MANHEMSKOLAN!


I will be

Hej, kom precis in har varit ute och gått en sväng med hunden. Och ska snart gå och ta mig en varm dusch, och sen blir det att sova tidigt ikväll.

Kram


No

Sitter här och har no, och ska skriva om fröväxter, men jag är redan klar med mitt arbete.

1 vecka tills vi far!


Hatarubrik

Hejhej, kom nyss från friskolan vårkonsert, var inte lika kul som jag trodde. Ikväll ska nog maria sova här. Har varit sur, trött och irriterrad nästan hela dagen, och det blev inte bättre av att vi slutade kl 15.20 idag. Pissväder idag, har regnet, och nu blåser det jätte mycket. Så blir väll bara att jag är hemma hela kvällen och gör ingenting. Ska även fira min pappa som fyller år idag, GRATTIS!

Kram


Peace

Hejhej, kom hem för skolan för ett tag sen. På lunchen var jag, maria, sebbe, per och jacke och åt på troca. Kort dag idag, det var skönt. Och imr ska nog maria sova här. Men nu är det mat, hörs ikväll.

Kram

Läxa

Sitter och pluggar på omprovet i kemi jag har imr på återläsningen, kan ändå ganska mycket, så får väll hoppas att det går bra. Förlåt för att jag knappt har skrivit någonting idag, men har varit upptagen med läxa, plus att jag har sovit under dagen också, för jag var så  himla trött idag på skolan. Aja, nu måste jag gå och läsa vidare.

Kram


School

Hejhej, sitter på skolan har svenska, ska börja med min powerpoint presentation, sen har vi kvar slöjd och no, slutar 15.20 idag, måndagar går alltid så himla segt. Efter skolan blir det väll att plugga & kanske vara med någon sen, men jag återkommer mer när jag kommer hem.

Kram


Sola

Nu drar jag ner med amanda på stan och solar, återkommer mer imr.

Kram

Söndag 24 maj

Hejhej vaknade för ganska länge sen, och dessutom har maria, frida och amanda sovit här. For till stan igår kväll ett tag och kollade runt ett tag, och sen for vi hem jag somnade typ först av alla, men jag var så satans trött. Och juste, jag måste berätta en till sak, så smidig som maria är.. hon låste in våran jävla nyckel till huset vi sov i, så nu kommer vi inte in, så marias pappa skulle försöka komma och fixa det. Regnar fortfarande här i kalix, gick åska igår för första gången igår. Jag hatar åska

Kram

Pissväder

Hej, kom precis från duschen vaknade vid 11 någon gång, det bara öser ner med regn ute. Hoppas det inte håller på såhär hela dagen, då blir det att bara vara inne för min del. Ikväll blir det att vara med maria och frida, får se vad vi hittar på för nå. Nu ska jag gå och äta frukost, men vi hörs ikväll.

Kram


Nu är det bara..

12 dagar kvar, fan vad man längtar!

Kallt

Nu sitter jag här efter att ha precis kommit hem, for väll hem vid 00.10 och nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl. Förlåt om jag inte ha hunnit uppdatera någonting idag, men det är eftersom jag har spenderat dagen i luleå, inhandlade en tshirt, bälte och 2 par örhängen. Men nu ska jag gå och ta mig en varm dusch och sätta mig vid tvn med en kopp varm oboy.

Kram

Hos amanda

Hejhej, sitter nu hos amanda, och vi ska snart se film "cant buy me love"
Har även varit ute med nå folk också, förlåt för alla mina korta inlägg idag, men nu ska jag gå.
Skriver inge mer ikväll, återkommer mer imorron.

Kram

Moving on

Ska snart äta och sen blir det att gå en sväng med hunden..


New

Nu har jag återigen nu header, nu har jag bestämt att inte byta på ett tag, eftersom jag blev mycket nöjd med den här. Vad tycker ni?

Kram

I want you

Hejhej, vaknade nyss och har precis ätit. Ska snart ut och sola tror jag, blir nog mest troligt haparanda imr. Jag blir så less på mina headers snabbt, jag är inte alls nöjd med den jag har gjort nu, jag ska nog fixa en ny ikväll igen. Men nu ska jag gå och byta kläder och sen dra mig ut i solskenet ett tag.

Kram

Sunshine

Kom in för ett tag efter att ha varit och grillat, vi fick fara runt massor och söka en plats att grilla på eftersom alla platser var upptagna. Har haft det rätt kul, nu ska jag lägga mig ner i min säng och försöka sova.

Kram


Grilltime

Ska snart ut och grilla, så blir inte att jag skriver nå mer ikväll, men finns på mobilen om det är något.

Kram

Home

Hejhej, kom hem för ett tag sen och har precis varit och duschat. Har ju varit på naturbruks idag, urtrist tyckte jag, det ända som var bra var väll maten. Har även fått testa någon konstig maskin, kastat yxa, skjutit pil och slängbella. Ingen aning vad jag ska hitta på ikväll, får väll se. Skönt att slippa skolan iaf, nu ska jag gå och fixa mig lite grann och sen kanske fara ner på stan en snabbis. Ha en bra dag!

Kram


Hastbullar

Blev att jag bakade hastbullar snabbt, enkelt och gott!


Heartless

Hejhej, kom precis hem från skolan. Mycket stressigt för mig på morron, vaknade kvart i 8 och vi skulle fara hemifrån kvart över. Ska snart baka och sen ska jag nog lägga mig och sova ett tag. Tror mest troligt att jag sover hos mormor ikväll. Har ju sovmorgon till kl 9 imr och slutar kl 12, och dagen kommer spenderas på naturbruks med klassen, vi ska även äta där. Skönt med så kort vecka skulle kanske till haparanda under lovdagarna som kommer. Men nu ska jag gå och baka något mumsigt, hör av mig mer ikväll.

Kram

Godnatt

Ska plugga sen blir det att dejta min kudde, sovgott.

Kram

Skolan

Hej, sitter nu och svenska, ska skriva en powerpoint presentation om bulgarien tror jag. Har idrott nu så ska gå.
Ha en forsatt bra dag!

Kram

Rubrik

För mig kommer du alltid vara någonting extra
Men jag vet att jag knappt existerar i din värld..

Söndag 17 maj

Hejhej, har inte hunnit skriva nå idag, eftersom jag vaknade vid 12 och har varit ute hela dagen. Kom hem vid 11 igår kväll, var ju och grilla med massa folk. Jag och amanda somnade väll inte förrän vid kl 3. Ska snart iväg till mormor, och sen kanske med mamma och sen på min kusin hundvalp som kom igår! Nu kommer lite bilder från igår.





                                            




Äntligen!

Nu kan man äntligen börja kalla det sommar, dom har lovat mycket varmt i helgen dagen har spenderats ute i solen hela tiden. Har också sovit hos mormor efter att jag har varit i töre igår kväll hos fanny. Min söta kusin einar är även här på besök! Blir kanske att fara ut och grilla ikväll, ska höra om nå folk kommer. Amanda ska även mest troligt sova här ikväll, och det ska bli mycket kul! Nu ska jag ut i solen igen, skriver med ikväll.

Kram


Bikbok


Everyday

Hejhej, skolan idag då som vanligt, slutade 14.40 idag, men fick sluta tidigare eftersom vi såg film på engelskan. Sen efter skolan drog jag hem och käka lite och sen ner på stan med frida då, hon skulle kolla på nå kläder på chili eftersom hon hade nå presentkort där men hon hittade inget. Sen kom pappa ner och hämtade mig vid halv 8 ngn gång, och då for jag med han till coop och köpte nå nytt hårspray. Sen for jag då hem och åt och nu sitter jag här, redo att ta en varm skön dusch! Sen blir det sängen för mig, vi höras mer imr, sovgott.

Kram


Datasalen

Hejhej, sitter här med johanna i datasalen & kollar runt lite, och skulle försöka blogga, har språkval om exakt 3 min och slutar då efter det. Så måste kila nu, ha en bra dag!

Kram

22 dagar kvar!

Nu är det bara 22 dagar kvar tills vi är här, ska bli mycket roligt, att bara umgås med bara amanda i en hel vecka. Och min mami också för den delen. Ska bli så skönt att komma bort till värmen ett tag och bara sola, bada, shoppa och massa mer. Längtar redan som tusan!


Adore you

Hejhej, bakade precis hastbullar, första gången, men dom blev faktiskt riktigt bra! Senare ikv ska amanda komma hit, jag skulle plocka hennes ögonbryn, också måste jag plugga. Hade sovmorgon till 09.10 idag och slutade egentligen 15.20 men fick sluta 15.00 för solveig, för att vi började lite tidigare än vanligt. Sen har jag bara varit hemma och inte gjort någonting, asså jag funderar på att sluta med bloggandet eftersom det verkar som om ingen läser, min blogg handlar inte om någonting, så den är inte så rolig och läsa det är därför ingen läser antar jag. Men jag ska fundera på det där, nu ska jag gå och läsa lite på svenska provet vi har på fredag.

Kram

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, sovgott alla.
Jag hoppas innerst inne att du menar det.


Ny header IGEN!

Är less på den gamla headern, så nu har jag skaffat mig en ny, har fixat lite och det i texten på inläggen också, vad tycker ni?


Love story

Hejhej, sitter här med terese, ska snart äta plättar och sen fara ut med henne.
Skolan idag har varit rätt bra, slutade 13.55, och nu är resan bokad längtar som fan!
Blir att jag skriver mer ikväll, för hinner inte skriva mer nu.

Kram


Plugg

Hej har tyvärr inte haft tid och bloggat har pluggat nästan hela helgen har legat i som fan för att få godkänt nu på kemiprovet som vi hade idag, får väll hoppas på godkänt iaf. Har inte gjort mycket idag, först skolan slutat vid 14.50 fick gå tidigare från no, och då for jag ner med frida & fanny på stan och käkade pizza, sen kom mamma och hämtade mig, när jag kom hem satt jag mig vid datan ett tag och gick till amanda som var med simon, så jag var med dom då. Också fotade jag lite, bilder kommer upp alldelens strax. Nu ska jag gå och plugga till omprovet jag har imr på återläsningen, önska mig lycka till! Sovgott alla.

Kram








Nu säger jag


Regn

Gud vad dåligt väder det är, det bara öser ner regn, hoppas det slutar senare idag så man kan hitta på något, annars ska jag väll bara ligga hemma och läsa och plugga till no provet vi har på måndag, eller så ska jag baka. Åh juste glömde att säga det igår, hade ju som sagt geografi prov på jordens yta, 8 sidor långt prov, var svårt som satans kändes det, men jag fick faktiskt G+ och jag är faktiskt riktigt jävla nöjd över det! Ska kanske & grilla ikväll tror jag, beror på om det vill komma nå folk. Men nu ska jag gå och plugga och fixa mig lite, men vi hörs mer ikväll, ha en bra dag!

Kram


Bulgarien 4 juni

Ska bli så himla kul, längtar redan, men jag brukar inte få resfeber förrän dagen innan jag far.
Blir att fara och umgås i en vecka med min mamma och amanda, ska bli super skoj.
Ska shoppa, bada, sola, umgås & bara ha det skönt i en vecka och komma borta från kalix!
Och jo förresten, har även glömt att säga nu har jag köpt en bikini blev en brun från hm blev mycket nöjd faktiskt.
Jag ska gå och hitta på något annat nu, gå och kolla om det är nå bra på tv, skriver mer ikv.

Kram


Hårförlängning

Blev som sugen när jag gick in och läste matildas blogg.

www.matildarova.blogg.se

Funderar på att göra hårförlängning, men jag vet inte det nöter så satans mycket på håret.
Vad tycker ni, hur ska jag göra?

Kram


Hemma

Äntligen hemma, det är därför jag inte har uppdatera ngnting eftersom jag har varit i luleå med terese och sovit över där.
Har haft en skit bra helg, bilder kommer upp sen. Ska nog vara med terese efter att jag har ätit, vi ska säkert ut och cykla eller nå, har skit ont i benen, har gått på stan nu två dar i rad. Fyndade ett par örhängen från ur & penn för 25 kr, blev inget mer, eller jo godis. Men nu ska jag gå och äta, vi hörs mer sen. Ha en forsatt trevlig kväll!

Kram

Kan man kalla det sommar?

Hejhej, ska inte blogga mycket idag är så himla varmt ute så jag ska ut i friska luften och solen.
Ska snart vara med terese, ska & hämta min "nya" cykel hos min mormor snart, sen blir det väll att fara och köpa glass tror jag. Förlåt för den dåliga uppdateringen, men nu ska jag ut & sola! Vi hörs mer ikväll, ha en bra dag!

Kram

RSS 2.0