Mockarutor

Nu ska jag och fanny baka mockarutor mums!


Borta bra men hemma bäst

Hejhej, sitter här har precis målat mina naglar. Blev inget boden idag eftersom det skulle ha blivit så stressigt. Senare i eftermiddag bär det av hem mot kära kalix. När jag kommer hem ska jag med maria när hon ska sola, hon sover kanske även hos mig, har även beställt att jag vill ha tacos till middag av mamma, så vi får se om mina önskningar går i uppfyllelse. Men nu ska jag kila, ska fixa mig.

Dålig uppdatering

Hejhej, har inte hunnit uppdatera någonting medans jag har varit här hos fannys pappa. Igår när vi kom for vi och köpte godis på dollar, och sen for vi hit. Och idag har vi bara gått på stan, fick köpt mig ett par örhängen, en kofta & ett nagellack. Och imorron ska vi kanske även till boden. Men nu ska jag i alla fall gå och sova, är himla trött efter att ha gått ute i spö/dugg regn hela dagen.

Hurtful

Hejhej, har precis packat det sista och dom kommer och hämtar mig om ungefär 50 min, blir nog mest bara i luleå under en natt. Så isåfall åker jag hem med bussen imorron, men jag får se hur det där blir. Uppdaterar där borta om jag har tillgång till någon dator.

Hos fanny

Hejhej, sitter här hos fanny och vi har precis varit på stan. Affärena hade ju kvällsöppet idag till 9, men jag köpte ingenting eftersom jag ska med fanny till luleå imorron och sova hos hennes pappa. Kommer nog troligtvis hem på söndag, men kanske uppdaterar lite medans jag är där.

Äntligen

Nu har äntligen kameran kommit, och jag är överlycklig. Ikväll blir det bara att vara hemma och plugga och säkert fota lite, och sen sova. Kanske laddar in lite bilder senare ikväll.

Skola

Hejhej, har precis ätit. Första dagen på skolan idag, gick rätt bra vi har fått nya scheman mycket bättre än förra årets tycker jag. Imorron är det skolfoto, vet inte riktigt ännu vad jag ska ha på mig men ska kolla lite ikväll. Tack för alla som röstade på mig i veckans blogg, det var ni som gjorde så jag blev en vinnare! Så tusen kramar till er!

The end

Hejhej, kom precis in efter att ha varit med amanda på ica och handlat oboy, snart ska jag gå och duscha. Och sen blir det att sova, skola imorron. Nu var detta sommarlov slut, det har gått otroligt snabbt, jag har knappt hunnit med, kändes som om vi nyss slutade skolan. Nu är det åttan som gäller, nya tag & nu gäller även betygen för oss!

Home

Har precis ätit räksallad, kom hem för ungefär en timme sen. Har köpt ett par jeans, en pösig ganska lång tröja, en väska, underkläder & ett linne. Blev inte så mycket inhandlat men ska se om jag hittar nå i kalix. Ikväll ska fanny från töre komma och sova här, det ska bli kul. Lägger in bilder på det jag handlat senare kanske.


Luleå

Hejhej vaknade precis, och sitter här och lyssnar på musik och ska snart gå och äta frukost. Vid kl 12 bär det av till luleå, och är kanske hemma vid 5 tiden någon gång.

Film

Blir tidigt ikväll, luleå imorron då. Uppdaterar senare när jag kommit hem.



Städning

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering idag. Har varit med fanny hon for hem för en timme sen ungefär. Håller på att städa rummet, och har äntligen fått min fotobok! Och även min systemkamera kommer i helgen jag är överlycklig! Nu får jag äntligen sätta igång att fota igen.





Film

Nu ska jag se en film tills fanny kommer hit, sen när hon kommer ska vi nog ut.


Broken heart

Hejhej sitter här med min kusin ellen, också kollar jag runt & läser lite bloggar. Fanny for precis, och ska kanske vara med henne ikväll också, får se. Imorron ska jag med maria och se när hon klipper sig kl 2, och på fredag blir det också luleå med henne. Tack för alla som röstat på mig i veckans blogg, fortsätt så! Blir extremt glad när jag ser att folk röstar på mig och tycker att jag ska vinna, uppskattar det verkligen! Men nu ska jag gå och äta.

Glass i stora lass

Hejhej, sitter här och äter glass och mandariner. Fanny for precis, och vi har varit och kollat på hockey. Ikväll ska min kusin troligtvis sova här. Ska även försöka rensa i mitt rum lite idag, men nu ska jag gå.

Grillat

Kom precis hem efter att ha varit och grillat, har varit kallt ute idag/inatt, nästan som vinter. Var även och hälsade på terese en snabbis som har kommit hem från sthlm ikväll! Men nu ska jag gå och sova, ska upp rätt tidigt imorgon, måste börja vänja mig nu till skolan börjar.


Veckans blogg

Nu är jag med och tävlar om att bli veckans blogg! Ni kan rösta på mig genom att klicka på den här länken http://judithgrahn.blogg.se/2009/august/utkast-anna-nyman.html jag hoppas på många röster!

Happyface

Hejhej, sitter här och lyssnar på lite musik och ska snart gå och fixa håret, är kallt ute idag, så blir nog att jag kommer sitta framför datan hela dagen. Men ska nog snart med mamma och handla, ikväll kommer nog mest troligt fanny hit och sover över. En vecka till skolan börjar nu, måste börja vända dygnet så jag orkar upp varje morgon. Ska även till luleå på fredag och handla nya kläder till skolan börjar, jag hoppas verkligen att den här veckan kommer gå riktigt segt. Men nu ska jag gå och platta håret.


Frukost

Hejhej, vaknade för kanske en halvtimme sen, och ska snart gå in och äta frukost. Ikväll efter maria har varit och tränat blir det att hon kommer hit och sover, vi ska säkert hitta på en massa kul. Men uppdaterar mer senare kväll, för nu ska jag gå in.

Fotboll

Ska bara fixa mig, och sen drar jag ner till furuvallen och kollar på lite fotboll.


Fredag 14 aug

Hejhej, återigen dålig uppdatering, men har varit borta hela dagen. Började med att jag & pappa for till haparanda vid kl halv 12, och kom kanske hem vid halv 3. Sen direkt jag kom hem åt jag, sen for jag och kollade på min kusins fotbollsmatch, och sen invigningen av bdopen, gud så mycket folk det var! Och sen har jag varit med maria, och nu sitter jag här och funderar på att gå och sova, ska nog och kolla på min kusin einars match imorgon också. Och på antingen torsdag eller fredag bär det av till luleå, ska shoppa och hälsa på mina kusiner i björsbyn som jag inte träffa så ofta. Och sen börjar ju den "efterlängtade" skolan..

Rubrik

Hejhej, grymt dålig uppdatering men har inte hunnit med det, nog för att jag har varit hemma nästan hela dagen. Kom hem från träningen för ungefär 2 timmar sen, har grymt mycket träningsvärk i benen! Men nu ska jag gå och duscha.

Godmorgon

Hejhej, vaknade nyss och är jätte trött, träning ikväll får se om jag orkar det, är slut i hela kroppen. Och snart börjar skolan, det kändes som om sommarlovet precis började. Nu är det exakt 11 dar kvar tills vi börjar, och jag längtar absolut inte, eller efter att få träffa alla det är ju ett stort plus i alla fall! Men nu ska jag gå & fixa mig.

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Hejhej, sitter här med maria, vi kom precis från sjukan. Maria har tagit spruta hepatit A och B. Igår från ungefär 00.30 till 03.00 satt jag och gjorde min fotobok, för äntligen har ju mailet kommit som jag har väntat på! Ikväll blir det kanske fara och kolla på fotbollsmatch. Men nu ska jag äta lunch.

Träning

Har precis kommit ur duschen efter att ha varit och tränat lite handboll. Ska snart äta och sen gå och sova tror jag, blir tidigt att sova för mig ikväll, men är helt slut & trött i hela kroppen.


Stan

Hejhej, började med att jag vaknade vid kl 9, fixade mig och sen for jag ner till stan för att käka med maria på myggan. Efter att vi hade ätit gick vi runt och kollade i lite affär och maria köpte nå byxor från chili. Och nu sitter jag hos min mormor och väntar på att pappa ska sluta jobba så han kan komma och hämta mig. Ikväll blir det mest troligt träning, vi får se.

Vad solen är för blomman är du för mig

Ska snart gå och lägga mig och se på en film. Hörde också att åskan är påväg, ser blixtar men hör inge muller, men vi får hoppas på att det inte blir nå. Ska upp tidigt imorron, ska med Maria och luncha på myggan kl 11. Ska bli kul var ju ett tag sen, så det ser jag framemot.


Efter regn kommer solsken

Hejhej, kom precis ut ur duschen, efter att ha varit på en skön joggingtur. Och är lite scary också, eftersom jag tror att det ska bli åska, och jag sitter här alldelens ensammen, och jag hatar verkligen åska! Var ju och grillade igår, och hörde att det började regna men det kom inget regn, också såg vi ut på vattnet, men det regnade bara på halva älven haha, men så småningom hade regnet kommit fram till oss, så vi var tvungen att cykla hem, och när vi väl var framme hemma var vi helt dygnsura. 
 
Jag, efter att ha cyklat hem i regnet igår.

Måndag 10 aug

Hejhej, kom precis från ica har varit och handlat mat med mamma, blir att äta tacos ikväll, min favorit rätt mums! Sen blir det att fara och hälsa på mormor och henry, som far till sthlm imorron kväll. Idag har jag bara varit med terese, och ikväll ska jag nog bara ligga hemma och kolla på tv och läsa på min bok som jag började läsa för någon dag sen. Har även laddat ner något program som min kusin visade så ska testa göra lite designer med det och se hur det blir. Men nu ska jag äta, hörs kanske sen.

So hot outside

Hejhej, åt precis frukost och vaknade där vid 11, ska kanske senare idag ner till stan. Är mycket varmt ute idag, typ 26 grader i skuggan. Så idag blir det inte att sitta inne, ska ut i solen och bli brun. Så jag kommer inte att uppdatera förrän ikväll någon gång.

I will always love you

Hejhej, vaknade precis av att jag höll på att svettas ihjäl i mitt rum, det var rena bastun där inne. Ingenaning vad jag ska hitta på idag, ska nog lägga mig ute på altanen och sola lite tror jag. Men nu ska jag gå och äta lite.

New clothes

Hejhej, har precis ätit och kom från happis för ett tag sen var där i ungefär 4 timmar, fick även med mig lite saker hem.

Tunika gina tricot 49.50 :-
Skor stadium 199 :-




Movie

Nu blir det att kolla på film med min syster, sen bär det av till haparanda med familjen, uppdaterar senare ikväll.



Godnatt

Har precis sett film, jag tyckte filmen var rätt bra, nog för att jag har sett lite av den tidigare men det har aldrig blivit att jag hunnit se hela filmen. Men nu ska jag gå och äta någonting, och sen blir det sängen för mig.

Film

Ikväll blir det bara att ligga hemma och ta det lugnt & kolla på en film. Och imorron bär det troligtvis av till happis och shoppa lite, även fast jag inte har så mycket pengar men är ju ännu rea, så vem vet jag kanske fyndar någonting där.


Design

Nu har jag suttit här & fixat med designen lite och det här blev resultatet, vad tycker ni?

Böcker

Juste glömde även säga att pappa beställde 2 böcker till mig igår som jag ska sätta igång att läsa, jag har aldrig varit den personen som läser böcker, men jag tänkte att jag skulle testa det nu.



En skakande svensk historia.

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?



Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö. Vad ska hon göra under de månader hon har kvar? Hon har ju så mycket som hon inte har hunnit med. Så hon gör upp en lista över saker hon vill göra och uppleva innan hon dör. Högs upp på listan står att bli av vara tillsammans med en kille.


Fotobok

Vem vill missa detta kanon erbjudande? Allt man behöver behöver göra är att skriva ett eget inlägg med minst 100 ord där du ska beskriva fotoboken, och sedan publicera det på din blogg eller hemsida. Allt detta hittar du hos www.fujidirekt.se/fotobok och plus att allt detta är väldigt enkelt också! Det första du behöver göra är att gå in på fujidirekts hemsida där du lätt kan läsa hur allting går till och hur du hanterar fotoboken, Sedan när du har läst instruktionerna är det bara att sätta igång och fixa din egen fotobok, för att få din bok upptryckt måste du skicka din fotobok till fujidirekt, detta blir enklast om du har bredband för då går den att ladda upp på webben, annars går det också att bränna ut den på en skiva och sedan skicka via post. Leveransen ska ta cirka två veckor, och ingen faktura tillkommer, vem vill missa detta fantastiska erbjudande?!

Ginatricot

        

Bada

Hejhej sitter här och väntar på att sarah ska komma hit och sova, och sen ikväll ska vi och bada och massa annat skoj, idag har jag även varit på beachen med maria, och sen kom sarah och felicia. Och imr fyller sarahs bror år, så då ska vi baka tårta! Men nu ska jag gå och städa upp lite ute i bodan.

Måla

Hejhej, har precis varit och badat med terese, och ska snart gå och måla några dörrar här ute på gården, kanske tjänar mig en slant idag med. Igår var jag även och badade och grillade i flera timmar. Får se vad som blir att hitta på ikväll, kanske umgås med någon eller så hyr jag någon film och har en mysig hemma kväll istället, men jag får se hur det där blir. Nu ska jag ut och måla, ha en bra dag!

Tältning

Har precis ätit och kom hem från mormor för ett tag sen, tjänade ihop 100 kr, och det är inte fy skamm. Ikväll blir det troligtvis tältning med terese, och vi kommer säkert hitta på massa annat. Eventuellt fara och grilla någonstans kanske, men vi får se. Men nu ska jag gå och sova ett tag är helt trött efter allt städandet.


I'm yours

Hejhej, sitter här och lyssnar på musik, ska strax fara till mormor och städa hela hennes hus, jag får hoppas på att jag får en liten slant också, det skulle ju inte skada. Får se vad som händer ikväll, kanske är med någon eller så är jag bara hemma och tar det lugnt. Men nu ska jag gå och fixa mig så jag hinner innan mormor kommer och hämtar mig.

RSS 2.0