Träna

Nu jävlar ska jag FÖRSÖKA komma igång med träningen, har inte tränat regelbundet sen jag slutade handboll och det var ju flera år sen. Så ikväll drar jag med Amanda på flow comb!


Övningskört

Hej ligger här i sängen och har precis kommit hem efter att ha varit och övningskört med mamma. Det gick väll sådär, jag har inte riktigt tålamodet när det väl blir fel. Men som sagt övning ger ju färdighet och det är ju ännu ett tag tills jag ska ta kör kort. Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga matte eftersom vi har prov på fredag. Och lördag är det halloween och jag är enormt taggad! Robin kommer även hit och myser med mig inatt.

Gjorde även 2 nya hål i öronen igår och ont gjorde det, hehe ;)



Puss

Jag älskar dig ♥

Söndag

Hej sitter här hos mormor och har varit här sen klockan 1 har hunnit baka en tigerkaka och nu håller jag på med middagen. Blir kassler, potatisgratäng och rödvins sås, mums! Sen vid 5 ska jag försöka ta mig hem och läsa klart boken som ska vara gjord till ikväll. Sen tänkte jag fara till Robin.

Kängor

När studiebidraget kommer ska jag beställa hemma dessa som jag kollat på länge nu! Så snyggt till stora stickade tröjor och ett par vanliga svarta jeans. Och förresten ni får ursäkta för min dåliga uppdatering men har försökt och tänkt uppdatera tusen gånger från bloggappen men det funkar ju aldrig!


Trött

Ligger här i soffan och ska snart försöka sova. Idag har i haft karaktär på skolan och vi har fått permanentrullat varandras hår och idag gjorde jag de på Lollo. Ni ska få se resultatet snart. Sen när jag kom hem har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på oth. Imorgon har vi inga lärare eftersom dom skulle ha färgkurs med 2orna och 3orna. Så imorgon ska vi hålla på med grupparbete och jag och Tönnäng ska redovisa om mjäll och psoriasis. Även fast jag inte är så mycket för teoretiska uppgifter tror jag faktiskt detta kommer bli kul!


!

Nu har jag typ testat allt som går med min STORA finne på näsan, har satt tandkräm har försökt klämma den på alla sätt och vis. Har satt acnisyl på men det blir ingen förändring! Någon som har nå tips på hur man får bort finnar lätt?!

Finnar

Ligger här och väntar på att Pappa ska komma hem så vi kan fara ner till stan. Ska och köpa nå plåster som ska hjälpa mot pormaskar. Fast jag är inte säker på att dom säljer de i Kalix annars får jag väl köpa något annat bra från Apoteket. Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag fortfarande har ont i magen. Så har sovit till halv 12, sen har jag legat i sängen och kollat på oth hela dagen. Har även hunnit räkna matte och läsa lite som verkligen behövdes. Ikväll ska jag umgås med Robin. Blir säkert att vi far och köper nå gott och kollar Prison Break.


Magont

Kom precis hem från skolan fick skjust av Mormor och Henry. Slutar egentligen 13.40 men var tvungen att fara hem eftersom jag hade så ont i magen. Så nu ligger jag här i sängen med värmedyna och ska kolla på lite oth och sen försöka sova. Imorgon har vi skoljoggen på morgonen får se om jag är med på den eller inte, vet inte vilken dag det var jag skulle på massage.


Söndag

Hej, ligger ute i bodan och kollar på Sol, fest och oroliga föräldrar. Ska senare till mormor och äta middag. Robin har även sovit här inatt. Igår fixade jag maten och det blev thailändsk kycklingwok och pannacotta med hallon, gott var de! Idag ska jag bara vara hemma och ta de lugnt som man brukar göra på söndagar.

The moment i met you

Hej har precis kommit hem har varit och handlat eftersom jag ska fixa maten ikväll. Mormor, Henry och Edvin kommer och äter här. Behövde inte heller sova ensam inatt eftersom gubben kom. Har inga planer inför ikväll, blir nog att bara vara hemma och ta det lugnt.

Fredag

Äntligen går det att ladda upp bilder på bloggen så nu ska ni få se vad jag köpte för kläder när jag var i Luleå! Är ju tyvärr inte speciellt bra kvalité på bilderna eftersom jag tagit dom med mobilen.

Underkläder H&M 130 :-


Transparent tröja Bikbok 149 :-
Svarta jeans Gina Tricot 199 :-


Spets linne Bikbok 199 :-


Linne Bikbok 199 :- (linnet är snurrat bakom ryggen fast det ser man inte eftersom jag har en svart bh)




Matte

Sitter på matten och försöker räkna men de går inte så bra. Känns skönt att de är fredag i alla fall! Jag har ingenaning vad jag ska hitta på ikväll, bara att jag ska få äta vårrullar, mumma!


Lycklig

Jag är så lycklig just nu <3


Arg

Vad är de för fel när de inte går att ladda upp bilder på min blogg!!!??

Kläder

Har inte gått att ladda upp bilder från min mobil till bloggen därför ni inte fått några bilder av mig igår då jag var i Luleå. Vi åkte i alla fall med 11.05 bussen från Kalix och var i Luleå ungefär halv 1. Då gick vi direkt till Baan Thai där vi åt lunch buffé. Sen gick vi och strosa runt på affärena tills min buss gick till Kalix igen 16.35, men var fel på första bussen vi skulle åka så alla fick byta så vi blev en halv timme försenade. Tänkte ju visa vad jag handlade igår. Men det går fortfarande inte att ladda upp bilder.

RSS 2.0