One of us

Hejhej, sitter här och lyssnar på musik och ska nog snart ut. Har även sovit i Töre inatt hos Fanny. Ikväll blir det nog att bara vara hemma eftersom det är söndag, ska nog plugga lite av resterna jag har kvar också. Är i panik efter klänning och skor till avslutningen, så det blir nog mest troligt att fara till Luleå på Tisdag och kolla på det eftersom jag slutar tidigt då. Men nu ska jag gå och äta något.

Ett sällsynt exemplar

Hejhej, blev inte att fara på skolan idag heller, har varit sjuk idag och igår. Men imorgon blir det skola, skönt med fredag. Imorgon blir det även att umgås med Amanda och Frida, trevligt! Inte länge kvar till sommarlov nu, ska bli så enormt skönt. Har även hunnit göra lite förändringar i mitt hår, ljusa slingor. Men nu ska jag gå och äta smörgåstårta, för min pappa fyller nämligen år idag.

GRATTIS! :) ♥




Grillat

Hejhej, har precis kommit hem efter att ha varit ute och grillat med massa. Skolandagen idag gick väldigt fort, hade 3 lektioner på morgonen, sen for vi och åt på kina och bowlade. Imorgon blir det kanske haparanda en sväng och på kvällen funderar jag på att fara till Töre, men vi får se. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen sova.

 
 


True

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.

Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.

Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.

Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.

Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång.

Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Sjuk

Hejhej, har precis ätit lite och ska nog sätta igång att plugga. Blev att stanna hemma från skolan idag, kände mig inte alls pigg, ont i halsen och ögonen. Är en väldigt lugn skolvecka, är ju lediga på torsdag och fredag, och på onsdag ska vi och äta på kina med klassen. Men nu ska jag lägga mig och vila och se lite one tree hill.


RSS 2.0