H&M

Klickade hem lite från hm som borde ha hunnit komma till nästa vecka!



















Sjuk

Har varit hemma från skolan idag eftersom jag inte mådde riktigt 100 på morgon. Men som det ser ut nu så ska jag i alla fall på skolan imorgon. Ska snart fara med mamma och inhandla lite dipp och grönsaker för att sen krypa ner i sängen och kolla på en film och försöka somna tidigt.


One tree hill

Har precis sett one tree hill och det är helt klart världens bästa serie! Idag har alla 9or varit på furuheds hela dagen och fått kolla på dom olika programmen. Jag var på omvårdnads och hantverks. Men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill gå, men det lutar väldigt mycket åt hår och make up. Imorgon går vi kort dag, och efter skolan ska jag och träna med Frida. Men nu ska jag gå ner och äta lite sen ringa Maria.


Castle Walls

Hej nu är första skoldagen avklarad. Första skoldagen under 2011, och sista terminen på grundskolan. Tycker tiden har gått grymt fort, kändes som nyss jag klev in genom dörrarna och hade precis börjat sjuan. Ska snart fara med mamma och handla och sen när jag kommer hem ska jag nog äta och lägga mig och se på film. Har varit hos tandläkaren också, och hunnit ner med Frida på stan ett tag.

Film

Hej, ska snart lägga mig ner i sängen och kolla på en film innan jag somnar. Skola imorgon vilket inte känns så kul, kommer kännas jobbigt att stiga upp imorgon. Idag har jag hunnit en snabbsväng till Haparanda och köpt nya träningskor, och sen när jag kom hem har jag varit med Maria. 


Let's dance

Var ju som sagt på stan idag och lunchade med Frida och Maria. Var ju tänkt att Amanda också skulle komma med hon hann inte. Gick även och kollade lite på affärena och hittade mig ett träningslinne och ett par tights som jag hade tänkt mig. Nu ikväll har Maria varit här, Amanda kom även förbi en sväng också. Vi har pratat, sett let's dance och spelat lite mario kart.



Göta kanal 3

Hej, har precis sett Göta kanal 3 och väntar på att Maria ska ringa upp. Har tryckt i mig pizza till middag och det var gott. Imorgon blir det att åka ner till "stan" med 11.40 bussen för att kolla på lite träningskläder. Sen ska jag och luncha med Amanda, Frida och Maria på myggan.


New shoes

Glömde ju visa mina nya kilklackar jag köpte i Happis för någon dag sen!


Dreaming people

Hejhej, jag är verkligen inte bra på att skriva här så ofta. Men nu tänkte jag försöka skriva lite grann. Har ju hunnit vara jul, och jag blev nöjd med mina klappar. Fick mig en hårfön, högtalare, parfym, godis, presentkort, refillkort, tavla, pengar och ännu mera pengar! Hann också till Luleå på mellandagsrea, och det är något jag helst inte gör om, hittade nästan ingenting, och det var alldelens för mycket folk. Och plus att det som är på rean är ju oftast det som redan varit en lång tid i butiken som man redan hunnit kolla på. Också nyår, det blev också väldigt bra, började med att jag for till Maria vid klockan 2, och där vi fixade vi oss och åt god middag oxfile, potatisgratäng och rödvins sås, det var verkligen gott! Sen drog vi till Frida ett tag där även Sarah var. Sen skjustade Fridas mamma oss till Gahm där vi blev ett bra tag, kollade hockey spelade kort osv. Sen vid 11 drog vi vidare till Sami och blev där till 4 någon gång kanske. Sen innan jag for hem for jag ett tag till Bette. 2010 har varit ett väldigt bra år tycker jag, och jag hoppas att 2011 blir bättre! Vet inte om jag så mycket mer att säga, så tror jag avslutar här.

RSS 2.0