Fotbad

Sitter här med fötterna i ett fotbad, och snackar lite med Maria som är här. Idag har jag inte varit på skolan för jag orkade inte fara eftersom jag redan är klar med alla skolarbeten. Ikväll kommer Simon och Ante hit och då blir det kortspel som vanligt. Imorgon är det sista skoldagen och på Torsdag drar vi till Turkiet!


Monday

Hej, sitter på engelskan och ser på någon film, som jag inte är så intresserad av. Efter lektionen drar jag med Mamma till Luleå och handlar lite, ska försöka se om jag hittar någon klänning till avslutningen. Och nu är jag äntligen klar med alla skoluppgifter under 9an, så skönt! Känns skönt att manhemstiden är över nu och vi påbörjar våran framtid. Fast kommer ju sakna allt vi gjort med 9e, kommer kännas konstigt att alla skiljs åt nu när avslutningen är, sorligt men sant.

Morsdag

Grattis Mamma på Morsdag!

♥ Love you


(Hade tyvärr ingen bättre bild på den här datan)

Söndag

Ligger här i sängen och håller på att skriva klart min konsthistoria uppgift. Söndag idag och jag har inte planerat att göra något speciellt, ska i alla fall plugga och städa rummet som är ett måste! Imorgon är det skola igen men jag kommer bara vara där till halv 12 för ska en snabbis med mamma till Luleå. Sen på kvällen skulle jag nog vara med Maria. Nu är det ju bara 5 dagar kvar tills vi åker! Har redan börjat packa, men känns som om jag kommer ha med mig alldelens för mycket kläder, eftersom jag kommer handla där, min resväska kommer nog inte att gå igen på hemresan, haha ;-)

Loka

Tänkte visa er en bild på vad jag har gjort klart i slöljden idag!




Gina Tricot





Skulle inte tacka nej till att ha dessa kläder i min garderob!

You found me

Hej ligger här i sängen och har precis vaknat efter en 2 h powernap, skönt. Ligger och väntar på att Simon och Ante ska komma hit, och de blir väll att vi ska spela kort som vanligt, men de är alltid lika trevligt! Ska nog snart börja ta fram resväskan, även fast de är typ 8 dar tills vi ska fara. Men nu orkar jag inte blogga nå mer, har varit massa omständigheter hela eftermiddagen som helt förstört mig dag, tyvärr.

Turkiet

Wiho vad jag glad jag är, nu har vi bokat en resa till Turkiet Marmaris den 2 juni! Ska bli så skönt att bara komma bort en vecka och bara ta de lugnt!


Solarium

Far och solar solarium med mamma nu!



Sunshine

Precis vaknat, nu ska jag gå ner och äta lite chickenbits och kroketter och sen ska jag dra på mig bikinin och lägga mig ute i solen!

The pursuit of happyness

Haft en trevlig kväll med min vänner bestående av kortspel, massa prat och promenad i regnet. Nu slår jag igång en film och sen säger jag godnatt!


Hemkunskap

Hej sitter på skolan och har Hk har precis gjort smoothie, gott! Efter skolan skulle jag nog ner med Maria på stan för hon skulle göra hål i öronen men kul de känns att regnar. Snart har vi lunch och sen samhällsprov, får hoppas att jag klarar de, men jag kan de rätt så bra. Alla uppgifter och prov ska vara gjorda till den 30e maj. Och på måndag har vi focus dag, då får vi göra klart allt som inte har hunnit klart med, så de känns skönt.


Broken

Jag är rädd att det inte kommer ordna sig, och hur det kommer kännas ifall allting inte är som vanligt..


Muckfoto

Hejhej, sitter här och pluggar samhällsekonomi. Har suttit i flera timmar och skrivit massa frågor, och snart är jag less och ska gå och ta mig lite kvällsmat och sen måste jag ju tyvärr fortsätta. Idag hade vi muckfoto, och jag orkade inte vara något speciellt. Tog på mig ett par byggarbetsbyxor och en hammare och sen var jag klar, haha! ;-)












Regn

Hej sitter här i köket och fryser och ska snart ta och göra mig lite mat. Skoldagen har varit jäkligt jobbig, har varit trött hela dagen. Och när jag slutade sista lektionen och skulle fara hem så ser jag att det regnar ute, och alla här hemma jobbade så nu tänkte jag att jag får gå hem i spöregnet. Men som tur är så körde Frida moppe till skolan, så hon körde hem mig, du är en ängel Frida! Ska försöka ta tag i allt skolarbete idag. Har prov i samhällsekonomi på Torsdag, också har jag massa grejer jag inte har hunnit göra klart som måste göras. Känns skönt med en liten sovmorgon imorgon i alla fall! Men nu ska jag gå och äta något innan min mage hungrar ihjäl sig.

Här kanske jag kommer ligga och steka och bara ha det allmänt bra om ca 3 veckor! HOPPAS ;-)




Finally

Äntligen fungerar blogg.se för mig igen! Så nu kan jag återkomma till bloggandet. Idag har det varit en rätt så lugn dag på skolan, och känns skönt att det äntligen är helg. Ikväll ska jag bara ta de lugnt, köpa lite flott och kolla på tv. Frida kommer kanske också hit ikväll och gör mig sällskap, trevligt!


Springtur

Hej kom precis hem har varit ute och sprungit, var väldigt skönt! Fast jag känner fortfarande att jag har kvar lite astma i kroppen, får väldigt tungt att andas efter ett tag. Idag har vi haft sista matte nationella, och det gick bättre än förväntat tyckte jag! Ska snart ta och hoppa in i duschen och sen äta lite och försöka komma i säng tidigt.

Söndag

Hej ligger här ute i bodan och lyssnar på musik och ska snart börja plugga. Idag har jag varit till Nyborg med Pappa, Maria och hundarna och varit och gått i skogen och vid stugorna. Sen när vi kom hem gjorde vi lite kroketter till lunch efter de gick vi ut på altanen och solade ett tag i det fina vädret! Den här helgen har jag bara tagit det lugnt, och det har varit så himla skönt. Imorgon är det skola igen, men nu är det inte många veckor kvar tills sommarlov!












Grillat










Valborgs 2011

Bjuder på några bilder ifrån Valborgs!


















Fredag

Hej, ligger här i sängen helt mätt efter att ha ätit vårrullar, gott! Ikväll ska jag försöka få skjust till Maria och umgås med henne, så jag hoppas jag fixar det annars blir det väll att bara ligga hemma och inte göra någonting. Varit en rätt så lugn och skön skoldag idag faktiskt, känns skönt med helg igen! Och snart tycker jag att gymnasievalsvaren borde dyka upp i brevlådan. Men nu ska jag lägga mig i sängen och sova ett litet tag så jag är piggare senare!

Chips

Ligger här ute i bodan och flottar med Maria, Andreas och Simon!



Mitt hjärta blöder

Hej, har kommit hem från skolan för ett tag sen. Haft nationella och det hoppas jag gick bra, även fast den andra delen var ganska så svår. Tror jag snart ska ta en powernap innan jag ska fixa min syster som ska på rockkonsert. Jag och Maria ska fara och kolla på den, och sen kommer hon hit och sover. Känns skönt med Fredag imorgon, fast helgen kommer dock vara lugn för min del! Hade först tänkt fara och hälsa på min kusin i Luleå under helgen men då skulle hon gå någon bal så det gick inte. Men nu ska jag lägga mig här brevid vovven ett tag och sova innan jag ska och kolla på rockkonserten med Maria, godnatt!


Hallonpaj

Hej ligger här i soffan och ser på hockey och är med Maria och Simon. Vi har bakat paj och nu har jag väldigt ont i magen. Imorgon har vi nationella i matte och det hoppas jag kommer gå bra! Men nu orkar jag inte skriva nå mer måste gå och vara lite social med mina två friends!






Veronica Maggio



Hennes nya album är så BRA!

Satan i gatan

Hej, ligger här i sängen med världens magont fortfarande, men imorgon ska jag på skolan hur ont jag än har. Imorgon klockan 9 ska vi också och höra på en föreläsning om en kvinna som överlevde koncentrationslägret ska bli spännande och intressant att höra. Ska nog tanka hem en film också som jag ska kolla på innan jag går och lägger mig, kommer bli en rätt så tidigt kväll eftersom jag vill att magen ska ha hunnit kanske bli bra tills imorgon. Men nu ska jag gå ner och ringa pappa och höra om vi kan fara och hälsa på Mormor en sväng.

Sjuk

Hej, har varit hemma från skolan idag eftersom jag inte mått så speciellt bra, har haft jätte ont i magen hela dagen. Har precis ätit och håller på att ladda ner en film som jag ska krypa ner i sängen och kolla på. Får hoppas att jag kan fara på skolan imorgon, för annars missar jag så himla mycket, och det vill jag inte. Angående valborgs så hade jag en trevlig kväll med mina fina vänner, även fast endel saker från kvällen inte blev som dom skulle. Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på den här filmen som Sarah rekommenderade till mig.


Godnatt

"Fearless is having the courage to say goodbye to someone who only hurts you, even if you can't breathe without them"

RSS 2.0