Julmust

Ligger här i sängen och lyssnar på musik. Ska tanka hem någon bra film också tror jag. Idag har jag i alla fall varit i Haparanda med mamma och moster. Fick med mig hem en lampa, ring och ett par skor som jag tänkte försöka lägga upp bild på imorgon. Och imorgon är det första advent och skyltsöndag och jag känner att julkänslorna börjar komma lite! Jag älskar verkligen julen, den är så mysig och man är bara glad och får umgås med sin släkt och familj. Måste hinna iväg mig till Luleå innan julafton måste ju köpa alla julklappar. Ska beställa några men resten måste jag inhandla, har inte hunnit handla en enda ännu!


Dag 8: En person som du saknar


Ni får ursäkta om bilderna blir felvända hela tiden, men fattar inte vad felet är eftersom dom är rättvända på datorn. Men i alla fall så saknar jag min vän Simon som jag inte umgås med nå ofta nu eftersom han flyttade till Kiruna för 3 månader för att gå skola där. Så vi ses tyvärr inte lika ofta som förut. Saknar kortkvällarna Ante och Simon! ;)

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


Gammal bild på mig och Amanda, men jag saknar dig! ♥ Lovar att komma och hälsa på dig i Härnösand snart!

Snälla tomten


+ Monki och Bikbok



Också skulle de ju inte sitta helt fel med den här jackan..;)



Alla bilder är tagna ifrån google

Dag 5: En gammal bild på dig själv


Här tror jag att jag gick i 7an? Haha!

Mys

Ligger här i sängen och lyssnar på musik och har tänt lite ljus och tar det bara lugnt. Idag utgick historian så vi fick ha våran matte lektion då istället så idag har vi slutat 11.10 och igår var vi lediga och imorgon slutar vi också 11.10 och fredag lediga, fast då har vi ju skola imorgon kväll men de ska bli kul eftersom det är karaktär. Ikväll ska jag bara ta de lugnt och ställa iordning inför imorgon bad på morgonen också måste jag kolla vad jag ska ha på mig. Har oftast problem med det på morgonen, hehe. Men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på några oth avsnitt innan maten är klar. Men ni ska först göra dag 5 på listan!

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Hahahaha, gud så jag skrattar åt den här bilden! Det här var nog en konstig tid i mitt liv tror jag ;) Mycket som hände då!

Dag 3: En bild på någon i din familj


Orkade inte rotera bilden med här får ni en gammal bild på min lillasyster Alma!

Vitlök på ögonbrynen

Ligger här i sängen och ska snart se något avsnitt one tree hill. Har precis gnuggat in mina ögonbryn i vitlök har läst flera länkar på google och dom säger att det tydligen ska funka så det får jag hoppas på. Dom ska tydligen bli tjockare och fylligare. Men svider gör det! Ikväll ska jag på flow med Maria och sen är de ju sista avsnittet av ensam mamma söker ikväll så det får jag ju inte missa! Imorgon är vi lediga vilket är mycket skönt ;) Hoppas på sovsällskap inatt, hatar att sova ensammen!


Step

Hej ligger här i sängen och tittar på när Robin läser sin bok, haha ;) Har i alla fall varit och testat på step ikväll med Maria, de var faktiskt rätt kul. Bara lite svårt och lära sig allting, men det kommer ju så småningom. Imorgon är de Måndag vilket innebär karaktär på skolan, så det ska bli kul. Och på tisdag är vi typ lediga eftersom Åsa och Johanna ska ha delprov med 2orna och 3orna tror jag det var. Och på torsdag kväll har skolan öppet hus så då är vi lediga fredag också. Så denna vecka kommer bli enormt skön! Har även bokat in mig på flow imorgon också blir de zumba på tisdag som vi provade på idrotten i torsdags, och det var rätt svårt att lära sig allting där också. Men övning ger ju färdighet! ;)

Förresten så borde mina nya skor ha hunnit komma tills imorgon!




bild tagen från google

Dag 2: En bild på någon du älskar

+ mina vänner, familj och släkt men hade tyvärr inte så mycket bilder på den här datorn!

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med


Hade ingen annan bild på min dator, men du är väl den jag umgås mest av mina närmaste. Fast tyvärr umgås vi ju inte lika mycket som gjorde förut.

Tidsfördriv

Gör en sån här lista nu eftersom min uppdatering är så dåligt och jag inte vet vad jag ska skriva om!

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Nike Lunarglide

Klickade precis hemma dessa snygga skor. Köpte ju ett par nike för inte så längesen men dom använder mamma nu konstant hela tiden så jag beställde hem ett par nya så får hon mina gamla.


Abs&Ass

Hej sitter här vid köksbordet och har precis duschat och äter special k. Har varit på ett abs&abss pass och det var kul och bra. Imorgon är de äntligen fredag vilket är väldigt skönt, ska bara ta de lugnt hela helgen! Imorgon har vi svenska redovisning om vårat drömyrke och jag är nöjd med mitt arbete så jag hoppas Monika också är det. Ikväll kommer gubben och myser med mig.


IC

Har precis kommit hem från ett jobbigt IC pass! Men jobbigt ska de ju vara så ;) Har duschat och hunnit äta hårdbrödsmacka och juice och ska snart krypa till kojs för att kolla ett avsnitt oth och sen faktiskt försöka somna i tid. Vi har även haft historia prov idag och fått tillbaka våra matteprov. Historian gick verkligen inte bra, men jag klarade i alla fall matten så de är ju bra. Imorgon har vi endast två lektioner och slutar klockan 11. När vi slutat ska jag och Frida och luncha på lyktan, känner verkligen suget efter kycklingsalladen! Sen imorgon kväll ska jag och Maria på Abs&Ass. Men nu ska jag gå, uppdaterar mer imorgon om jag hinner och kommer ihåg.




Ensam mamma söker

Hej sitter här och pluggar historia och har precis bokat två stycken pass till mig och Maria på Torsdag, hoppar vi orkar! ;)
Ska snart gå upp till tvn för att se ensam mamma söker. Robin är även påväg hit så jag hoppas jag får övertalat honom att se de. Imorgon ska vi ha vårat första kundpass och då ska vi göra hårspa. Ska bli kul och spännande! Men nu måste jag kila så jag inte missar något.


Skor

Ligger här i sängen och väntar på att pappa ska komma hem så jag får beställa hem ett par skor. Var ju i happis i söndags och fick med mig hem skorna jag har laddat upp bild på innan. Köpte även en halsduk och en ring också. Ska kanske till happis sen idag också då ska jag se ifall jag hittar någon fin tröja.

Gick tyvärr inte att ladda upp bild på dem så ifall ni vill se gå in på länken:
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/nelly-shoes-427/mandy-427724-14/

RSS 2.0