Man måste kämpa..

Hejhej, vaknade precis, ska snart gå och tvätta håret, äta pannkakor, och sen blir det att fara till töre med fanny och umgås med nå folk. Sen när jag kommer hem har jag dock ingenaning om vad jag ska hitta på. Men nu måste vi gå och fixa oss & det, men jag skriver kanske mer ikväll när jag har kommit från töre.

Kram

Som sagt..

Jag har fullt upp hela dagarna så hinner som sagt inte med att blogga nu under sommarlovet, har varit så himla varmt här uppe i lilla kalix under helgen, så jag kanske har fått lite färg på kroppen eftersom hela min helg har spenderats utomhus. Kan berätta min helg kortfattat.

Fredag - Kalixdagen med fanny, och sov över hos henne.

Lördag - Hade ju sovit hos fanny 06.00 stack vi till piteå och kollade på fotboll, och jyrade runt där hela dagen, sen kl 15.30 åkte vi tillbaka till kalix. Sen gick vi ut, kom till fanny vid 00.30, och jag sov hos fanny inatt också.

Söndag - Kalixdagen, vaknade vi 08.30 fixade fannys hår, träffade evve och kollade på talangjakten, sen for till bjumis och badade och grilla med chrille, christian och tim.

Kram

Dålig uppdatering

Hejhej, har varit dålig på att uppdatera jag vet. Men nu på sommarlovet kommer jag inte skriva lika mycket, för då har jag massor att göra så är upptagen hela dagarna, hinner inte med datorn så mycket. Första doppet blev även i förrgår med fanny och terese, härligt! Fast var enormt kallt, men jag kände att jag ändå var tvungen att doppa mig. Har varit bra väder nu i två dagar framåt, och dom har lovat bra imr med så blir att jag kanske far och badar då. Och sen på eftermiddagen ska jag med mamma och till haparanda och kolla på nytt kök, för vi ska nämligen renovera eftersom vi har vattenskada. Också ska vi även kolla på lite grejer till min min toalett. Juste glömde även säga att jag var i luleå i måndags, fick inhandlat lite grejer i alla fall, även fast jag inte hade nå mycket money. Grå pösig tröja, svarta chinos, två par trosor, två linnen och ett par skor. Jag tror det var allt. Men nu ska jag gå och sova, vill ju inte sova bort hela sommarlovet.

Kram


Haparanda/Torneå

Hejhej, vaknade vid 2 idag fanny har även sovit här, tänkte fara och bada igår, men det sket sig. Så det får väll bli någon annan dag, imr bär det av till haparanda och torneå med fanny, fast hade inte så mycket pengar, men kanske ändå hittar mig någonting billigt. Men nu ska jag gå och sova, får höras mer imr när jag har kommit hem.

Kram


Midsommarafton

Hejhej, sitter här med maria nu, hon kom hit vid kl 10. Ikväll blir det att fara till min mormor och äta god mat och bara ha det mys! Och det roligaste är ju att maria även ska följa med! Så jag kommer inte uppdatera nå mer idag, men vi hörs mer imr. Och juste, ha en trevlig midsommar!

Kram


Hold on

Hejhej, sitter här med fanny hon har sovit här inatt. Igår var vi även i siknäs och skulle överraska johanna som fyllde 14 år, pappa skjustade då dit oss, och när vi väl var framme så var hon inte hemma. Men vi tänkte att vi väntar eftersom hon säkert kommer hem snart. Och sen efter ett tag fick vi reda på att hon var på fotbollsmatch och kommer hem kl 9. Så vi satt där och vänta i ungefär 2 timmar innan hon kom hem, ganska lång tråkigt blev det då. Sen när hon hade kommit hem fick hon sin present och vi fikade lite, hoppade studsmatta och sen skulle vi hem. Men jag hinner tyvärr inte skriva nå mer nu, och förlåt för att jag har varit så dålig att uppdatera.

Kram

Måndag 15 juni

Hejhej, kom hem för ganska länge sen har varit på stan med Fanny & Terese. Men for hem ganska tidigt eftersom det såg ut som det skulle bli regn och jag ville inte cykla hem i spöregn. Morgondagen kommer spenderas för det mesta hos Maria, vi ska ha det massa kul! Är så himla trött så funderar på att gå och sova snart, men nu ska jag gå och hitta på någonting annat, hör av mig imorron.

Kram


Mys

Hejhej, förlåt har varit dålig att uppdatera men har haft fullt upp, kom hem från bulgarien i torsdags har verkligen haft det jätte bra och varmt och skönt. Ikväll ska maria sova här, vi ska sova ute i våran boda på gården, också ska vi grilla pinnbröd och bara ha det mys. I dag har jag bara varit med maria, frida & terese har även sovit här. Vaknade vi halv 2 någon gång av att frida och maria kom. Men nu ska jag gå & fixa lite i mitt rum innan maria kommer.

Kram

HEJDÅ KALIX!

Nu far vi med bilen mot kallax, syns återigen om en vecka! Ni får hade så bra tills dess.

Kram


Onsdag 3 juni

Hejhej, jag kan inte kalla det skola idag, hade sovmorgon till 09.10 och då hade vi elevens val, fick sluta efter en halvtimme, och hade då hål i 2 timmar, och for in till stan en sväng, hittade dock ingenting. Sen efter elevens val, hade vi "matte" det ända vi skulle göra vara att lämna in böckerna och sen kl 1 for jag och klippte mig, inte så stor förändring, men blev faktiskt rätt nöjd. Sen väl tillbaka till skolan hade vi engelska i ungefär 10 min och sen sluta vi. Och nu sitter jag här och gör klart med grekiska häfte, sen blir det att packa det sista.

Kram

BULGARIEN
IMORRON! fan vad jag längtar, men kommer ändå sakna alla!



Förslag?

Ska och klippa mig imorron, har inte en blekaste aning hur? Så snälla, kommentera om ni vet något fint och bra förslag!


Plugga!

Nu är det plugga som gäller, måste börja nu direkt för att jag ska hinna klart allt innan vi sticker till bulgarien. Har som sagt en bokrecension, 2 noprov & ett grekiskt häfte som jag ska göra klart, så hinner absolut inte skriva någonting mer idag. För ska vara klar med allt till på torsdag, så måste kila nu.

Kram


RSS 2.0