Grenade

Hej sitter här och lyssnar på musik och ska snart ta och plugga lite so. Har haft prov i matte och slöjd idag, och jag tyckte att matteprovet gick väldigt bra faktiskt! Slöjdprovet kan jag inte säga desamma om..fattar inte varför man ska behöva ha prov i slöjd. Var ju tänkte att jag och Frida skulle och gymma igår efter hockeyn men så blev det inte. Istället for vi och åt pizza med Petter och Erik. Imorgon har vi sovmorgon vilket känns väldigt skönt, efter skolan blir det nog att fara och simma. Jag hoppas den här veckan kommer gå fort, för jag behöver sportlovet nu känner jag, så himla less på allt pluggande.

Söndag

Hejhej, ligger här i sängen och ska snart se ett avsnitt OC. Gårkvällen spenderades hos Sarah eftersom hon har fyllt år i veckan och vi skulle fira henne! Hade en väldigt trevlig kväll med mina fina vänner och kvällen avslutades med lite landbandy. Vi åt god mat, spelade spel och hade det bara trevligt hela kvällen. Vid 4 far jag och Frida och kollar på hockey, och sen efter matchen drar vi till gymmet. Måste även hinna plugga till mitt slöjdprov som jag har imorgon. Den här veckan kommer bestå av mycket plugg eftersom vi har en heldel prov!

Snodde även en liten bild från Sarahs blogg från igår ;-)


Matematik

Hej, har precis ätit och ska snart plugga lite matte, har ju som sagt prov på Fredag. Idag har vi fått våra inloggningar för att göra gymnasievalet. Och jag har bestämt mig vad jag ska välja nu och hur jag ska rangordna det, får hoppas att jag tar mig in på det jag vill. Men nu ska jag ta tag i pluggandet så jag kanske hinner basta innan Bigbrother.


Gluggen

Har ju glömt och visa hur det ser ut nu när min glugg är borta. Nog för att det var någon vecka sen jag har gjort det nu, men har ju glömt att visa.


Före:




Efter:


Jag är väldigt nöjd och ångrade inte att jag tog bort den.
(ignorera gärna min mun på första bilden haha)

Fredag

Hej ligger här i sängen och bara tar det lugnt. Har precis kommit hem från Maria har ätit massa flott och umgåtts med henne, Frida, Sarah, Erik och Petter. Trevligt värre, vi såg tv och pratade massa. Känns skönt med helg, har varit helt slut denna veckan. Var ju då i Haparanda igår och kollade på handelsprogrammet, och det verkade faktiskt väldigt intressant, men det känns inte så lockande att gå skola i Haparanda. Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på lite tv innan jag somnar.

Godnatt

Sitter här nyduschad och ska nog snart tanka hem någon film tror jag. Ska försöka somna någorlunda tidigt ikväll. Bussen till Haparanda går kl kvart 8 från skolan imorgon, och vi är väll hemma ca 3 skulle jag tro. Sen ville dom även visa oss Torneågallerian som man har sett ett antal gånger, haha! Men i alla fall så kanske jag tar med mig lite pengar och får med mig nå nytt hem. Kan inte påstå att det har varit världens bästa dag idag, fast så är det ju tyvärr ibland. Men nu ska jag gå och äta något och sen lägga mig och se på film.

Och vill även påpeka att jag tycker den här kylan ska försvinna så snabbt som möjligt, det är nu man vill till varmare ställen när vädret är såhär!




(bilden är tagen från google)


On the floor

Hej, sitter här och ska snart fika lite eftersom att mormor och Henry har kommit på besök. Har även fått hämtat ut mitt efterlängtade hm paket, fast vet inte om jag ska behålla jackan. Alla hjärtans dag var ju igår och den dagen spenderade jag med Frida, vi gjorde smoothie åt godis och såg The last song, mysigt! På torsdag så har jag ingen skola, ska på studiebesök i Haparanda och kolla på handelsprogrammet.


Nationella

Ska strax ta och krypa ner i sängen och sova för imorgon väntar nationella i svenska som jag måste klara! Har varit med Frida till Maria idag och även träffat lilla Nemo igen. Sen har jag gjort tacos här hemma och även hunnit umgås med min kusin Ellen som jag tyvärr inte gör så ofta eftersom hon nu bor i Luleå. Men blir nog att jag far och hälsar på henne snart under någon helg eller lov då jag inte har skola. Mitt hm paket har också kommit som jag ska hämta ut här någon dag. Men nu måste jag gå sova så jag är utvilad inför imorgon, godnatt!

Räksallad

Hej har kommit hem från Maria för ett tag sen, har varit och hälsat på hennes nya lilla vovve som är så söt. Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem någon gång så vi kan äta. Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och ska även försöka räkna några tal i matteboken eftersom jag ligger lite efter.

Avslutar med en bild på Marias lilla vovve ;-)

RSS 2.0