Less

Hejhej, skoldagen har varit så himla lång och jobbig, hade dessutom lång dag ännu jobbigare det.
Och nu sitter jag här och ska snart gå och duscha och sen ska jag väll äta och sen blir det sova.
Men pallar bara inte skriva mer om det här dagen, den har varit så jävla kass så att det inte finns ord.

Hejdå!

Plugga

Hejhej, vaknade vid kl 2 idag, amanda har ju sovit här, var väll vaken till ungefär 06.00, under natten satt vi mest vid datan, och gjorde också ansiktsmask, jag laddar in bilder när jag laddat in dom på datan, har mkt läxa att göra, läsa ngra böcker, men jag inte vad jag ska göra idag förutom läxa, söndag är verkligen världens tråkigaste dag, men skulle kanske ikv och se film hos amanda, får se om jag orkar beror på :) Men jag ska gå och plugga nu, och efter det får jag se vad som händer.

Hejdå!

Lördag

Nu kommer bilderna på klänningen och skorna jag köpte, blev faktiskt nöjd med det, vad tycker ni? :)
Har bara suttit framför datan i flera timmar nu, ikväll blir det att vara med Amanda får se vad vi hittar på, blir säkert att se på film eller nå. Håller på att fixa ny header igen, hoppas ni tycker att den blir bättre än den förra. Men nu måste jag gå, förlåt för det korta inlägget.

Hejdå!


Helvete!

Klantigt som jag är! Jag har tappat min några månaders gamla systemkamera i golvet, jag är så jävla sur och ledsen på mig själv. Hur fan kan jag vara så klantigt, det är inte säkert att den går på försäkringen, men jag får väll hoppas på det..


Let's dance

Hejhej, sitter här och ville blogga lite snabbt innan jag går och kollar på let's dance
Har ju varit i happis idag med Amanda och kollat lite vad jag ska ha på påskdansen, och hittade faktiskt både klänning och skor! Blev riktigt nöjd med det faktiskt, men ska gå och kolla på tv nu.

Hejdå!



I need you

Hejhej, sitter här och lyssnar musik, åt precis, var inte världens godaste men gick väll att äta.
Jag tror jag drar ner till stan senare ikv gallerian har ju öppet till 9 ikv, och Terese ska ju sova här, så vi kanske far dit :) 
Också laddade jag ner någon film också, kom inte ihåg vad den hette, så det blir väll att se den ikv också.
Skönt att vara lediga imr! Men jag ska gå och städa upp lite och fixa mig innan Terese kommer, men skriver troligtvis mer senare ikv någon gång.

Hejdå!

Rubriklöst

Hejhej, kom precis hem från sarah, har varit där och gjort våfflor med frida t, frida w och linda, och dom blev faktiskt riktigt goda! :) Och nu sitter jag här och laddade precis ner en film, jag tror den hette vinterviken, den ska jag se ikv. Men just nu sitter jag bara och tänker. Hur himla värdelös jag egentligen är känns det som! Vad jag än gör räcker jag inte till. Och nu ska jag skriva ett inlägg om en person jag är så jävla less och sur på. Jag bryr mig inte heller om jag avslöjar vem det är, han borde ändå få veta det. Du får kalla mig vad du vill, det går ändå inte ut över mig, och du är då inte alls mogen om du trodde det, sitter där vid din data och kollar på din skärm och kan skriva precis vad du vill, men du kan fan inte uttrycka dig det i verkliga livet, det är så jävla fegt och svagt av dig bara så du vet! Jag hoppas verkligen du läser det här och någon gång kan fatta. Det var allt från mig, jag orkar bara inte skriva mer.

Hejdå!

I wish upon a star

Hejhej, funderar på att gå och lägga mig, men var bara tvungen att fixa min header lite snabbt, slarvigt gjort, men blev finare än vad den var iaf, men nu ska jag gå och försöka sova, men skriver så mkt jag kan imr.

Sovgott :)
Hejdå!

Outfit för påskdansen

Hejsan, sitter och funderar och kollar lite vad jag ska ha på mig på påskdansen, har funderat på det här, men är inte helt säker att jag ska ha dom skorna, men kommentera vad ni tycker är ni gulliga! :)


RSS 2.0