trött

hejhej, trött som fan.. fast inte undra på jag och amanda var ju typ vaken hela natten. imr bär det av till luleå med frida. ska se om jag hittar ngt på mellandagsrean. får hoppas på det iaf. blir inte att jag skriver så mkt nu eftersom jag är så himla trött. lite dålig uppdatering på sistone men har bara inte orkat eller hunnit blogga. men jag skriver så mkt jag kan.

PUSS!

julafton

hejhej blir inte att jag skriver så mkt idag så ni vet. blir att jag skriver imr ist, för vi ska nämlingen tillbringa våran jul i luleå hos mina kusiner så kommer inte hem förrän sent på kvällen. blir att jag laddar upp bilder imr och det. men ni får alla ha en jätte bra jul!

JULPUSSAR.

jag har verkligen världens fulaste blogg.

ngn som kan tipsa mig en bra sida där man kan göra om så att man får fina headers och det?
för jag vet verkligen inte vars man gör sånt alla mina blir helt värdelösa och fula.
så snälla kommentera om ni vet ngn sida?

onsdag 23 dec.

hejhej, eftersom att kl är över 00.00 så blir det onsdag. sitter här på mitt rum och bara kollar ut i mörkret och tänker.
tänker på exakt ingenting. eller jag längtar till julen, bara en dag kvar nu. kan det inte bara bli onsdag direkt.
och idag har inte hänt så mkt, vaknade vid 2 snåret. for till stan sen där vid 4, hade ingen att fara med så det blidde att fara själv eftersom ingen typ var hemma. har ju handlat dom 3 första julklapparna. jag är verkligen sent ute, blir stan imr också för min del. att handla klart dom sista julklapparna. hoppas ngn vill hänga med mig då, annars får det bli att jag frågar kusin om hon vill komma. handlade inte bara julklappar idag utan också en mössa som jag behövt när jag fryser om skallen. haha. men måst tyvärr gå och sova nu eftersom jag kanske måste upp ganska tidigt för att hinna med allt. men blir att jag skriver mer då.

PUSS!

snart jul!

hejhej, sitter här och har hur tråkigt som helst, ingen vill hitta på ngt..
3 dagar kvar till jul och jag har inte handlat en ända julklapp! :o
jaa.. och julen då firas i luleå, det börjar väll med att vi far till luleå vid 14.00 på onsdagen. sen blir det väll att se kalle anka, och sen julmat, och sen kommer tomten! :) sen blire väll att fara hem på kvällen ngn gång, och sen när jag kommer hem ska jag väll sova, idag har inte hänt mkt, sov till 1 ung, sen åt jag, duschade, och nu sitter jag här. funderar på att fara ut & göra ngt. men får se om jag orkar men jag skriver mer sen ikvl om jag hinner puss. 

                                                                  

onsdag 17 dec.

hejhej min dag har inte bestått av så mycket.

varit sjuk
bowlat och ätit tacobuffe med handbollslaget
pluggat

nej det var inte spec mkt det, men jag längtar som fan nu till jullovet, som vi äntligen får imr!
men problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig..
men skulle kanske till chili en sväng imr efter skolan får väll se om jag hittar ngt då.
hade volleybolltunering i torsdags, gick väll ganska bra vi iaf till semi final.
men jag ska gå och dushca nu och sen blir det att sova, puss.



torsdag 11 dec.

hejhej, jävligt chilldag på skolan idag, började med att vi började halv 9, hade sovit hos amanda, skulle till nå kyrksak, var där från halv 9 till ungfär 11 fikade där & gjorde massa olika saker, var roligare än att ha lektioner iaf, sen när vi kom till skolan hade vi lunch, sen efter det engelska då såg vi film, och sen på svenskan såg vi också film, och sen sist på dan på spanskan blev det också film, men såg inte så mkt av den, somnade typ haha. sen efter skolan har var jag in till stan och köpte present till amanda som fyller år idag. sen for jag till hon efter att jag hade kommit hem blev där till 9,  & nu sitter jag här, ska snart gå och sova ska typ upp 6 imr, ska ladda upp en bild från dagen med klassen, fasst på bilden är inte hela klassen med.       pussar anna.


                                                     
                                                      

söndag 7 dec.

hej, egentligen äre måndag eftersom kl är över tolv men saksamma, har gjort om min header blev ganska så nöjd, men ändå inte..imr är det skola, vi har bad, tråkigt. funderar på om jag ska vara med elr inte, men kanske måste för jag har typ inte varit med på ngn idrott sen skolan börja, men det är så jävulskt tråkigt, imr har vi lång dag som vanligt, men klockan är mkt, ska upp kl halv 7 måste gå och sova, men skriver mer imr, puss.

lördag 6 dec.

hejhej kom precis ut ur duschen har ju varit i happis idag, men blev inte att handla så mkt, en mjukiströja, och ett par skor, sen blev det inget mer en mat, det har varit kul idag, vill tacka victoria som har förgyllt den! kom väll hem vid 3, har suttit vid datan sen jag kom hem typ, ikvl blir det att se på tv, tror victoria skulle komma vid kl 8, funderar på om jag ska göra om min header eller inte, men vet inte hur jag ska göra om den isf, men orkar inte skriva mera nu.       pusshey

fredag 5 dec.

hejhej, är trött som tusan nu.. ska snart gå & sova ska upp ganska tidigt imr, ska ju till happis med victoria, det ska väll bli kul, ska handla kläder, julklappar, mm. kort dag på skolan idag skönt, men har massa läxor som måste göras i helgen, det var då inte lika kul, har inte planera så mkt i helgen förutom att imr ska jag till haparanda, kmr väll hem vid 19.00 och på söndag ska jag troligtvis vara med linda :) men jag ska gå och äta ngt och sen sova, men skriver mer imr efter att jag har kommit hem, så får ni höra vad jag handlade, pusshejj :*

torsdag 4 dec.

hejhej alla, sitter här nu är trött och sliten som fan, ska snart gå och dushca, på skolan idag har inte hänt så mkt, hade låmh dag, inte ens sovmorgon som vi brukar, den låånga spanskan på slutet på dan som är så jävla jobbig, sen efter skolan har jag varit med linda, vi gick hem från skolan till mig & satt vid datan ett tag, och sen for vi till min träning och hon satt och kollade på när vi träna, sen efter min träning for vi och kolla på hockey :) den här dagen var kul, tack linda för en underbar dag, men jag ska gå och duscha och sen lyssna på musik och försöka sova, puss.

onsdag 3 dec.

hejhej, sitter just nu vid datan skulle egentligen plugga nu, men kände för att jag var tvungen att skriva här :)
lång skoldag som vanligt idag, vi har typ den varenda jävla dag så jobbigt -.- men vi hade iaf sovmorgon till 09.10.
sen efter skolan kom mamma och hämta mig jag for hem och satt mig vid datan ett tag, tog bussen på morron till skolan för orkade inte gå haha, sen kl 7 for jag & kollade på damlagets match, och nu sitter jag här i mitt rum och ska typ kolla på nya kläder som jag verkligen behöver! jag behöver typ allt, tröjor, byxor, skor, men ska eventuellt till luleå i helgen tror jag såå får ju se isf vad det blir att jag handlar då, men jag måste tyvärr gå och plugga nu, puss.

tisdag 2 dec.

hejhej, just är jag på på folketshus på biblioteket själv har tråkigt som fan, väntar på att pappa ska sluta jobba så kan jag åka hem med han, slutade 13.50 idag, satt och vänta ett tag med johanna på skolan innan jag gick hit, sen har jag varit en stund här redan innan men orkade inte vara nå mkt längre blev så lång tråkigt så jag gick till coop och köpte kexchoklad (y) och sen gick jag till lyktan och fika, festis & chokladboll :) och nu sitter jag här och har hur tråkigt som helst måste träna det där provet idag ;s gått ganska bra på skolan idag, bara ngra förseningar, men annars ar dett gått bra, jag jobbade faktiskt tre sidor i matte! känner mig helt stolt, får se vad som händer efter att jag har plugga, blir väll kanske att fara till stenbäcken ett tag om jag får skjust av pappa, för orkar inte gå i den här kylan haha, menmen.. jag orkar inte sitta här mer nu, fara ut och kolla lite tror jag innan han slutar så jag måste skynda mig, men jag skriver kanske mer ikvl när jag kommer hem, puss.

måndag 1 dec.

hejhej, idag har inte hänt särskilt mkt heller, varit på skolan idag efter en långsam helg med förkylning och feber, men var väll ändå ganska skönt att komma tbx till skolan, eftersom jag ändå skulle ha farit dit även fast jag var sjuk, annars skulle jag ha legat så jävla mkt efter i alla ämnen det är det som är så jobbigt, för om man typ är borta 1 dag så har man ändå missa skit mkt ;s men nu ska vi inte prata mer om det vi slutade 15.20 idag som jag sa igår, men det blev inget fysikprov idag för kennet var borta vi hade ist vikare, så vi ska typ ha det på torsdag ist, skönt för då hinner jag iaf träna ska nog snart gå och sova även fast vi nu har sovmorgon till 8.40, men ändå är ändå tvungen att stiga upp samma tid, ska träna spanska & fysik tror jag också innan jag somnar, men ska gå nu och äta, duscha och sen träna på prov, och sen blire & dejta kudden, pussallasötnosar.

RSS 2.0