Peyton

"Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will"

Someone like you

Blir ingen prommis ikväll. Ska snart istället och äntligen hämta mitt paket på Ica med smyckena, visar er bilder senare. Sen ska jag nog följa med pappa och kolla på Almas träning ett tag. Men nu ska jag måla naglarna.

Torsdag

Hejhej, sitter här och har precis fört över lite låtar till usb minnet, eftersom pappa har gått och köpt sig en "ny" bil så ska ha ju självklart ha bra musik också. Ska snart baka chokladbollar och plugga lite till matteprovet imorgon. Imorgon drar jag och Maria till Luleå med 11.05 bussen för shopping! Ikväll blir det att bara vara hemma och ta de lugnt, kolla på oth och försöka hinna iväg ut på en prommis.

Mumma

Mexikana soppa sen prommis med Loka!


Svenska

Äntligen har blogg.se appen kommit! Sitter just nu på svenska och vill bara hem. Var skit trött på morgonen och ville bara somna om. Men de är bara att hålla ut resten av dagen så får jag sova då jag kommer hem. Efter skolan blir de att gå på en prommis och sen ska jag vara med Robin.

Tönnäng på svenskan ;)


Ledig

Hej ligger i sängen och har precis kommit hem från skolan. Det kändes ju kul att komma till skolan på morgon också får vi veta att vi inte ens ska ha några lektioner och ska fara hem och plugga istället eftersom att Åsas barn var sjuka så hon var tvungen att fara hem. Fast det gör helt klart mig ingenting, men hade ju varit bättre ifall vi hade fått veta de igår så hade jag kunnat sova ut idag. Ska gå och göra mig en gröt tallrik och sen krypa ner i sängen och läsa om hår o kemi som vi fick i läxa. Sen ska jag se några avsnitt oth. Ikväll ska jag försöka ta mig ut på en prommis innan Robin kommer hit.


Smycken

Fick en fråga om vars smycken kommer ifrån klicka på bilden för att komma till sidan!



Bilden är tagen från google

Måndag

Hej, sitter här med Maria och vi håller på att lägga in lite bilder från facebook från i somras. På skolan idag har vi haft karaktär hela dagen och lärt oss fönteknik och fått permanent rulla som är det jobbigaste och tråkigaste jag vet. Ikväll ska jag ut på prommis med Loka och sen är det ensam mamma söker.

JFR

Klickade precis hem en earcuff som jag viljat ha länge och en ring!


One tree hill

Ligger i sängen och fryser, har kommit hem från skolan för ungefär 1 timme sen. På morgonen hade vi idrott och skulle ut i skogen och prata om allemansrätten. Det var inte lika roligt att stå ute när det regnade i ca 1 timme. Men som tur var hade vi ju bara en lektion efter idrotten. Ska lägga mig och kolla på lite oth nu och sen ta mig en varm dusch.


Höstuppsättning

Här har ni resultatet på min och Lollos uppsättning:

Framifrån Bakifrån

Onsdag

Hade tänkt ladda upp bilder igår på min och Lollos höstinspirerade höstuppsättning. Men då fattade jag inte hur man överförde bilder från mobilen till macen. Så det gick inte. Men i alla fall skulle vi göra en höstinspirerande uppsättning så i Måndags var vi ute i skogen och plockade saker som hörde till hösten. Men när jag har min andra dator så ska ni få se slutresultatet! Har nyss försökt räkna lite matte, men det går inte bra för jag fattar ingenting. Så jag ska snart istället cykla iväg till ica och handla mig lite gotta och krypa ner i sängen och kolla på film. Vi har förresten varit lediga idag för vi hade iställt två stycken lektioner, och då bestämdes det att vi inte behövde ha någon svenska heller att vi skulle läsa hemma istället. Så Robin har sovit hos mig inatt, så idag har vi varit på lyktan och ätit lunch.




Inspiration

Älskar verkligen hennes stil!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Bilden är tagen från google

Godnatt

Har precis sett idol med Robin, Fredde, Dennis och Maria. Nu innan jag går ner och tvättar bort sminket och borstar tänderna så ska jag kolla på Ensam mamma söker.

Går typ inte att ladda upp bilder från macen till bloggen, så ni får klara er utan det.


Schampo och balsam

Har sett att jag fått två kommenterar om vad jag använder för produkter till mitt hår. Har inte hunnit se dom så har varit lite seg på att svara. Jag brukar faktiskt inte använda några speciella schampon eller balsam. Men nu dom senaste gångerna har jag använt mig av dessa.

Update: Fick också frågan hur ofta jag plattar mitt hår. Jag gör det nästan varje dag och använder alltid värmespray. Nu när sommaren har varit så plattade jag det inte lika ofta.


Matrix Amplify Volumizing Color XL Shampoo
Färgbevarande volymschampo. Formula som ökar diametern på hårstrået och ger volym. Innehåller UV-filter och ger glans.


Vision Haircare Easy Conditioner
Ett färgbevarande lättbalsam som kan användas varje dag utan att tynga ner. Easy conditioner motverkar statisk elektricitet och ger håret ett friskt och glansigt utseende. Gör att håret känns utredande med tillförd volym och fyllighet. Innehåller färgbevarande ämnen och UV-skydd.

Bloggdesign

Nu har jag fixat lite smått med bloggdesignen, men känner mig inte så nöjd. Så min syster får nog fixa till en annan lite senare.

Lunch

Drar nu och lunchar och fikar lite med mami på lyktan! Återkommer när jag kommit hem och visar mina grejer jag fått från Oriflame.


Handboll

Hej sitter här och trycker i mig kardemumma kaka. Har precis duschat, har ju varit och tränat handboll nu! Och jag lovar att det känns att jag inte har tränat på flera år, och har också glömt massa grejer. Men det kommer snabbt in igen! Kommer bara få lida med en jävla träningsvärk imorgon känner jag. Skönt att vi slutar 11 imorgon i alla fall. Då ska jag efter skolan med mamma och fika på stan. Men nu ska jag avrunda här ska krypa ner i sängen och kolla på film.



Bilden är tagen från google

True

Hittade denna tänkvärda text på Paows blogg tidigare idag.

”Till alla tjejer och killar”

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Svagheten med oss tjejer är att vi tror på allt för mycket. Killar är bra på att ljuga och vi är bra på att lyssna. Låt ingen kille göra dig svagare än honom, låt honom inte få makten över dig. Låt ingen kille sparka på dig bara för att han ser att du redan ligger på marken. Res dig upp och visa att du är starkare än så. ”If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them.” Ställ dig på tå om det så behövs för att visa att du är högre än honom. Tappa aldrig balansen och fall lägre än honom. Stå stadigt på dina egna ben.



Dålig uppdatering igen

Hej, varit dålig på att uppdatera nu igen. Men jag skyller fortfarande på att jag har helt enkelt haft annat för mig. Nu ska jag i alla fall uppdatera er lite grann. Har hunnit klippa en längre page förra veckan och blev super nöjd trivs verkligen i det! I helgen har det varit partaj och jag hann fara runt på massa olika ställen men kvällen slutade ändå rätt tidigt vid 2 var jag väl hemma. Idag på skolan har vi varit på änglagården på må bra dag. Fått lära oss mycket angående sömnen och lärt känna varandra bättre och kört massa lekar. Var även på bio igår i Luleå med Robin, Dennis och Maria såg Jägarna 2. Vi skulle ju egentligen se den i Kalix men var fullbokat alla dom här tre sista dagarna. Snart ska jag gå och duscha och sen kommer gubben hit och då ska vi mysa och se någon film. Imorgon är det Onsdag och då väntas vanliga lektioner, ska även dra iväg på mina första handbollsträning nu efter några års upphåll. Ska också försöka ikväll eller i veckan att ta tummen ur arslet och göra om min design som har varit där nu allt för länge.

Bjuder på en bild på min nya frisyr!


Trött

Ligger i sängen och är jätte trött. Skönt med Fredag ikväll ska jag bara flotta chips och dipp med Maria och bara ta de lugnt. Sen kommer Robin hit och sover, mysigt. Igår var jag även på bilbingo med Fredde, Dennis, Robin, Evve och Maria. Men det blev ingen vinst för någon av oss. Men nu måste jag gå och hjälpa mamma med grönsakerna till tacosen.

RSS 2.0