Dålig uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera återigen. Och det ber jag om ursäkt för. Men har inte haft dit, är ju sommarlov och det har varit världens bästa väder dom här dagarna, och det har varit midsommar och jag har spenderat den helgen ute på Likskär, jag har även skaffat mig en Iphone! Men när jag fattar hur man bloggar ifrån den så kommer det säkert komma massa mobilblogg inlägg. Idag har jag i alla fall bara legat ute och stekt med Frida på altanen. Så snart när Pappa kommit hem ska vi och fiska i Nyborg, äntligen! Men nu avrundar jag här, för måste hinna ladda ner lite musik till min mobil.

Livet leker

Hej, förlåt för min usla uppdatering sen jag kommit hem från Turkiet. Vi har haft det så himla mysigt och bra, och vill bara tillbaka! Det har varit den roligaste resan i mitt liv, och jag hoppas det kommer göras om. Ska snart gå och lägga mig, har haft fullt upp hela dagen. Tidigare idag har jag hjälpt pappa och morfar med loppisen, sen har jag varit och hälsat på mormor och Henry som kommit hem från Stockholm i förrgår. Senare så kom Maria, Anton och Simon hit så vi spelade kort. Och nu ska jag snart gå och lägga mig, för ska upp rätt så tidigt imorgon ska ner med pappa på stan och kolla på en Iphone som jag troligtvis ska köpa! Wiho, fast inte för plånboken :(


Turkiet

Sitter här och ska snart packa det sista och fixa mig lite grann, sen far vi och hämtar upp Maria, Johanna och Nina sen rullar vi iväg mot Skellefteå flygplats. Planet går inte förrän 9 ikväll, men vi måste fara tidigare eftersom det tar ett tag att köra. Jag kommer nog inte uppdatera någonting under resan, men vi ses igen om en vecka!


RSS 2.0