Ledig dag

Hejhej, vi fick vara lediga idag, var väldigt skönt att få sova ut riktigt länge. Var och skulle duscha vid kl halv 1, men då fanns det inget varm vatten sen fick jag reda på att vattnet inte kommer tillbaka förrän kl 2. Så har fått sitta och vänta, johanna är just nu och duschar så jag ska snart gå. Det blir att fara ut och kolla lite runt om här i närheten. Vi ska nog även gå och äta pizza och handla lite godis. Imorgon är vi också lediga, då ska vi och shoppa på skärholmen.

Love is my drug

Hejhej, dagen har gått rätt så segt, somnade vid kl 12 igårkväll medans Amanda och Johanna såg film. Sen vaknade jag kvart i 7 och började fixa mig. Senare ska vi nog och köpa godis, dagen har bestått av att vi har fått fota också varit med och sett när dom fotat innebandylag. Imorgon går vi bara halv dag, och på Torsdag blir det nog mest troligt shopping.




I can wait forever

Hejhej, prao dag ett avklarad. Varit ganska enkel dag, började med att vi vaknade vid kl halv 7 och fixade oss. Sen åkte vi iväg vid halv 8. Sen var vi framme vid kvart i 8 vid kontoret. Då fick vi börja med att se oss runt, och sen lärde han oss massa om när kameran tar in ljus och vad man ska ha kameran i för läge beroende på hur mörkt eller ljust det är, sen var det lunch. Så jag, Johanna, Amanda och Emmie var och handlade mat på Heron City vi köpte nå typ thai/kina mat från Panda Express, mycket gott. Sen resten av dagen har vi fått sätta papper i kuvert och skrivit på massa kort. Också har vi även ätit tårta. Sen for vi hem och väntade på att det skulle bli middag, sen dess har vi bara duschat och suttit vid datan. Kommer även en bild på Amanda och Johanna när vi sitter och väntar på Kallax.


Stockholm

Hej, började med att jag vaknade och packade klart det sista sen vid halv 2 for jag och mamma till Töre och därifrån åkte vi med Johanna och hennes mamma till Kallax. Planet var även 10 min försenat, men det gick ändå bra. När vi var framme på Arlanda så kom Nicklas och Ingela och mötte oss. Och sen åkte vi till Huddinge, ca 1 timme ifrån Arlanda. Och nu sitter vi här och ska snart äta. Och sen kanske det blir att fara ut och köpa lite godis.



(Jag, Johanna och Amanda)

Jag vill att du finns här
när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig
när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig
när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger mig all din kärlek.
Jag vill torka tårarna
och känna mig lycklig.
Men det går inte så länge du
inte finns här.


Never say never

Hejhej, sitter här och väntar på att maten ska bli klar, till middag serveras fläskfile och potatis sallad. Idag har det inte hänt någonting alls, sarah sov här och vi for på stan en sväng igår kväll. Sen vaknade vi kanske vid kl 12 idag, och bara satt vid datan tills hon skulle hem. Ikväll blir det att packa, vi åker ju som sagt imorgon men ska ändå försöka uppdatera så gott jag kan medans jag är där, om det finns trådlöst internet.

Break your heart

Hejhej, siiter här och lyssnar på musik och äter chips. Skolan idag gick väll rätt så bra, hade sina för och nackdelar. Och ikväll kommer Sarah hit och sover, blir säkert att vi far ut någonstans och hittar på något. Och imorgon måste jag packa, åker ju till Stockholm på Söndag. Ska bli skönt att komma bort från Kalix ett tag, fast jag säger ändå "borta bra men hemma bäst". Men nu ska jag gå och fixa lite i rummet, uppdaterar kanske ikväll.


Alla ♥ dag

Hejhej, vaknade vid kl halv 11, och nu sitter jag här och har precis ätit fläskfiléwok, mumma! Skulle kanske dra ner med Amanda på stan och fika sen, vi får se hur det blir. Och nu är det ju 1 vecka till Jag, Johanna och Amanda åker till stockholm och praoar i 1 vecka. Men nu ska jag gå och duscha och sen fixa mig. Hoppas ni får en bra alla ♥ dag!


Take a minute

Hejhej, kom hem från konfan för nå tag sen och sitter nu här medans Frida fixar sig, hon skulle med bussen till Sangis, och sen när hon farit kommer Maria och umgås med mig, trevligt! Och sen kommer nog mest troligt Frida tillbaka hit efter hon har varit i Sangis. Har haft konfa hela dagen, varit och kollat i bårhuset hur det går till osv. Och sen gick vi till kyrkan och pratade innan vi avslutade.

Home

Hejhej, kom hem från skolan för nå tag sen, är just nu med Fanny Lampinen. Ska strax våga hennes hår, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ikväll kommer i alla fall Sarah och kanske Amanda.

At the school

Hejhej sitter i skolan nu har precis haft livskunskap och har strax matte. Senare idag kanske jag far ner till stan och bokar klipptid, var ju ett tag sen sist.


Godnatt

Har precis suttit och överfört lite musik till mobilen, nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen sova.



Comeback

Nu är jag tillbaka från min långa bloggpaus. Och vi får hoppas att jag kommer uppdatera här så ofta jag kan. Fast kommer nog bli mer uppdateringar nu eftersom alla 7or och 8or fick varsin bärbar data igår, en MacBook Pro. Varit hemma från skolan idag, så har bakat kladdkaka och städat mitt rum. Maria kom hit vid kl 18.30 så vi har suttit och sett tv och ätit kladdkaka. Men nu ska jag gå, uppdaterar nog mer imorgon.



RSS 2.0