Ikea

Är sjukt sugen på att köpa en tvbänk och och ny sängram och säng till mitt rum, skulle verkligen behövas!


Någon av dessa 2 sängar också en enkel tvbänk, eftersom jag inte har så stor tv just nu



Parfym

Är sjukt sugen på att beställa hem någon parfym!


Pasta med tomatsås

Hejhej, har precis ätit min hemlagda pasta med tomatsås, och gott kan jag inte direkt säga att det var, men det gick och äta. Men som sagt, jag är inte världens bästa på att laga mat såå! Maria sov även över här från Fredag till Lördag, och var här tills kvällen. Var egentligen tänkt att vi skulle och grilla igårkväll men vi hittade ingen ved någonstans. Idag blir det att bara vara hemma och ta det lugnt och kanske hyra någon film. Måste även läsa lite ur min bok för recentionen ska snart vara inlämnad. Men nu ska jag nog gå och ta tag i städning av mitt rum.

Forever

Jag har en allra bästa vän. Hon är den jag talar med varje dag, när jag än behöver henne, så finns hon där, med och för mig. Jag har haft henne i hela mitt liv i många år, hon har alltid funnits där ovillkorligt, förbehållslöst. Hon konfronterar eller ifrågasätter mig aldrig.

För henne berättar jag allt, alla mina hemligheter. Hon bär min börda, min sorg, för henne vågar jag gråta på alla sätt man kan, i tysthet, våldsamt, hysteriskt, förtvivlat, hon står alltid kvar vid min sida. Jag har så många gånger tänkt kan jag ha en bättre vän egentligen? Vad skulle kunna vara bättre?

Jag tror aldrig jag skulle vilja vara utan henne för hon har kommit att bli en stor del av mig, jag vet inget annat än att hon finns här. Vad skulle jag göra om hon försvann? Hon som varit min allra bästa vän i många år. Varit den som stöttat mig, tröstat mig. Jag vet faktist inte hur det skulle vara utan henne.


Resultat

Hej, här får ni några snabba/inte så bra bilder på resultatet efter toningen.



Blev en ganska så röd nyans i håret, men jag gillar det!

Toning

Hejhej, sitter här med valpen i knäet och ska snart äta. Har haft terränglopp idag med skolan, gick rätt så bra. Fast gick nästan hela vägen, men var framme efter ungefär en timme, så slutade vid kl 1. Har varit och köpt toning för nå tag sen så ikväll blir det att tona håret och senare se idol, har sovmorgon till kl 10.10 imorgon, så ska bli skönt att få sova ut.


Idol

Hejhej, sitter här och ser halv 8 hos mig och inväntar på att idol ska börja. Imorgon har vi terränglopp hela skolan, så kommer bara ha lektioner till kl halv 12, så sen blir det att springa 7 km, men jag kommer dock inte orka springa hela vägen. Har legat och myst med valpen nästan hela dagen, och nu har vi även bestämt ett namn åt den, det blev Loka! Imorgon ska jag även ta mig tid att tona håret, sist jag tonade så täckte det inte i hela håret. Så ska testa någon annan toning denna gång.



(Bilden är tagen från google)
Är inte säkert det blir den där färgen, tog bara någon liknande.

Plugg

Hejhej, sitter här och ser på tv och myser med go vovven, har precis färgat systers hår också. Prov i atomfysik imorgon, så nu kommer ögonen vara framför läxboken hela kvällen, ska i alla fall försöka haha! Blev ett kort inlägg för nu ska jag fortsätta se lite tv och sen ta tag i pluggandet.



Just nu kallar vi hunden Carmen eftersom den kallades så där vi hämtade den, men den ska snart få sitt bestämda namn, vi har bara inte bestämt oss ännu för vad den ska heta ;)

Inspiration

Älskar verkligen hennes klädstil!





Bilderna är tagna från hennes blogg www.lisaplace.devote.se

Sverigedemokraterna

Jag tycker detta är helsjukt. Visst, jag tycker inte att invandrare ska få ta över Sverige direkt, men jag tycker det är lite till att överdriva..


Helg

Har precis kommit hem från skolan. Har haft stadsorientering på idrotten, var ju egentligen tänkt att jag skulle fara på 50års kalas i Luleå ikväll. Men jag har bestämt att stanna hemma istället, så senare ska jag fixa nå mat, funderar på vårrullar. Imorgon ska vi även och hämta hunden! Längtar så inni bomben, ska bli så kul med en ny liten vovve här! Var ju även en snabbis till Haparanda igår med mamma och Alma, köpte ett par skor, tvbord och ljuslykta typ.




Elevens val

Hejhej sitter här på elevensval med Sarah, har precis varit på någon framtidsval inför gymnasievalet. Efter skolan blir det att fara till Haparanda och inhandla ett par nya skor iaf, och kanske en tvbänk. Och imorgon är det äntligen helg!

Bjuder på en extremt gullig bild på mig och Sarah! ;-)



One piece

Är med och tävlar om en sånhär dress! Dom ser sjukt sköna ut, tänk en kväll hemma i soffan. Skulle vara kul att vinna, haha! Tävlingen hittar ni här www.modegrabben.blogg.se

Bästavän



<3

Skolan

Hejhej, sitter här och har precis slutat. Väntar på Maria som ska sluta, sen ska vi hem och hämta pengar och fara och köpa mat och sen göra tacos gott! Hade precis läxför, gick ändå rätt hyffsat. Imorgon har vi sovmorgon och endast tre lektioner, så ska bli skönt att få sova extra länge.

Godnatt

Då var måndagen avklarad, dagen har varit helt ok! Jag och Lollo hade redovisning idag om Moderaterna, och ska jag vara ärlig så gick det riktigt bra. Imorgon har vi läxför på partierna, men det är inte så svårt så ska läsa igenom det några gånger imorgon innan jag far till skolan så tror jag det sitter. Maria kom hit vid kl halv 6, vi har tagit det lugnt, pratat, gått till ica en snabbis och sett idol. Men nu ska jag ta och krypa ner under täcket, sovgott!

Skola

Hejhej, sitter på no och har precis skrivit ner lite anteckningar om Alfa, Beta och Gamma. Hade ingen mentorstid på morgon så hade kunnat sova 20 min längre. Har i alla fall en slödag idag, slutar kvart över 1. Efter skolan blir det att fara hem och plugga till läxförhöret vi har på onsdag om dom olika partierna.


Lista

Du heter: Anna Nyman
Smeknamn: Hmm, har inget speciellt, men ibland kan jag få höra Anno, haha ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till: Öhhm, ingenaning just nu
Beroende av: Mobilen
Vad tror folk om dig? Jag har ingenaning, det får du allt ta och fråga dom!
Stämmer det? -
Vad får du oftast komplimanger för? Hm, vet faktiskt inte
Brukar du skratta för dig själv? Det kan hända ibland ;)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Äger fett
Var bor du? Kalix
Trivs du där? Jadå, nog trivs jag. Men skulle inte göra något att flytta!
Hur svarar du i mobilen? Hej, hallå
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Var ett tag sen, så jag minns inte det nu
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: Ja :(
Brukar du komma i tid: Ja, nu på senaste tiden så har jag faktiskt börjat komma i tid
Hur känner du dig just nu?: Trött och otaggad på skolan imorgon
Vanligaste färg på dina kläder: Vit, svart
Vad saknar du: Sommaren!
Hade du en bra kväll igår: Jadå
Favorit dryck på morgonen: Oboy, juice eller mjölk
När brukar du oftast gå och lägga dig: Hm, på veckan blir det kanske vid 10-11 och helgerna varierar det.
Är du blyg? Ibland ;)
Sysslar du med någon idrott: Näe, men har spelat handboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, vet inte
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Göra "killgrejer" hehe ;)
Är du nöjd med ditt liv: Ja, de är jag väll
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Skola, och sen vet jag inte
Vad är det värsta du vet? Beslutsångest och falska människor!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, mina vänner är dom finaste som finns! 
En speciell dag du minns: Vissa dagar under sommarlovet har varit väldigt speciella och minnesvärda
Du samlar på: Ingenting
När grät du senast: Hm, minns inte det faktiskt
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa, hehe ;)
Vill du gifta dig: Framtiden
Vill du ha barn: Framtiden
Är du musikalisk? Haha näe kan jag väll inte säga..men jag älskar musik!
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja..
Biter du på naglarna:

Total eclipse of the heart

Hejhej, sitter här och lyssnar på musik på spotify och tar det lugnt. Ska snart gå och duscha och slå på Wallander, sen blir det att dejta kudden för det är ju skola imorgon.


Forever angel

Hejhej, sitter här med Maria kom från skolan för ungefär 1 timme sen kanske. Dagen har gått rätt segt fram, avslutade dagen med idrott. Ikväll blir det bara att vara hemma och ta de lugnt, Maria kommer även hit igen efter hon ätit då blir det att ta hennes moppe till willys och köpa flott, och sen klockan 8 blir det idol, ska nog hinna ta en liten powernap innan det också.

 

Skor!

Är sjukt sugen på ett par nya höst/vinter skor måste verkligen införskaffa ett par snart, går just nu i mina ballerina som inte är så mycket till skor nå mer. Funderar på någon av dom här.

 

Bloggtorka

Hejhej, har varit dålig på att uppdatera senaste tiden. Men har inte haft tid och ork helt enkelt. Sitter just nu på svenska och göra håller på med ordkunskap. Dagen är iaf kort vilket är ett plus, går till kvart över ett! Senare blir det nog att vara med Maria, fick även G på kemiprovet idag. Nu måste jag fortsätta med mitt svenska arbete, uppdaterar nog när jag kommer hem sen igen.



Hehehehehe!

RSS 2.0