Lördag

Hej! Nu är det såhär att jag kommer uppdatera när jag har tid och lust till att blogga ni som nu läser min blogg. Ligger här och latar mig och har precis ätit lite pizza, ska snart ta mig en snabbdusch och sen blir det att baka om mamma har hunnit fara och handla. Ska nämligen baka chokladkolasnitt till imorgon för då ska vi stå utanför kids & teens med klassen och sälja fika som ska gå till våran klassresa. Så då blir det nog att jag står där mellan kl 12-13, eller längre. Och vet inte hur bra min uppdatering kommer vara från och med Måndag eftersom jag då far till Luleå och praor och är inte hemma förrän på Torsdag någon gång. Fast som tur var kommer jag inte behöva åka förrän Måndag morgon istället för Söndag kväll, eftersom mamma ska med. Så som tur är missar jag inte sista avsnittet av ensam mamma söker!



(Bilden är tagen ifrån google)


Tattoo

Jag tycker detta är ursnyggt! Fast dock med någon annan text, är super sugen på en tatuering i nacken.
Fast jag vet dock inte vad mamma och pappa skulle tycka om det, haha!





(Bilderna är tagen från google)

Like a prayer

Hejhej, Maria for för ett litet tag sen. Har varit och gymmat med henne och Frida tidigare idag, skönt! Sen kom Maria till mig och vi har i princip sett tv hela dagen. Ska snart börja med städning av mitt rum, och för att senare fara och hämta ut mina gardiner och påslakan som har kommit. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se tv och kanske även äta något gott! Och nästa vecka är de prao som gäller, och då kommer jag befinna mig i Luleå ända från Måndag till Torsdag. Men nu ska jag sätta igång med städningen!

Och måste även tillägga att hur grymt bra är inte Jay, och hur bra var han inte i Fredags?!?


White light moment

Hejhej, precis hemkommen från stan har varit och handlat mat tills ikväll med Sarah, Frida och Linn. Ska ju till Sarah ikväll och käka middag med Frida, Frida, Maria och Linn, förätt, varmrätt och efterrätt! Ska bli mysigt! Har även haft yoga med Lollo på idrotten idag, det gick ju lite som det gick, var lite fnittrigt till en början men sen gick det rätt så bra. Ska även ta och beställa hem löshår tror jag, också ska jag be moster vanliga hår! Men nu ska jag gå och börja göra mig färdig inför kvällen, kameran är givetvis också med. Ha en trevlig fredagskväll alla för det ska jag ha!


Daniel Adams Ray ♥

Jag har gått för långt 
Kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå
Slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum
En sekund blir tusen år
För ljus att nå
Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varje gång jag vänder om
Men jag vände om ännu en gång
Orden fastnar halvvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt
Nästan blivit van
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som gått vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag
I vita blad

Om inte jag var feg
Om inte du var den som hade rätt
Hade väl vi aldrig kunde genomskådat allt som skett
Samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Allting börjar om
Jag kan börja om


Bad update

Haft väldigt dåligt uppdatering på sista tiden, men har inte haft ork och tid att blogga. Men nu tänkte jag försöka göra mig ett litet inlägg. Idag har jag bara tagit det lugnt det är ju det söndagar är till för? Har även hunnit varit och kollat lite innebandy. Var även på idol i fredags med Maria och det var super kul! Mycket roligare att vara där och se när allt händer än att sitta och kolla på en skärm. Då fick man ju veta vad som händer i pauser osv, vi hade ju inte världens bästa platser men vi såg ändå rätt så bra. Hade även ganska så ont i magen efter kvällen eftersom att vi fick en hel påse med läkerol, eftersom att dom är sponsorer till idol så dom gick och dela ut påsar med massa läkerol i. Sen åkte vi till min moster och sov där en natt, somnade kanske vid 2. Marias mamma kom och hämtade henne kl 9 dagen därefter eftersom hon skulle till Piteå. Så jag tog halv 10 bussen in till stan och gick där i ungefär 50 minuter innan min buss hem till kära Kalix gick. Kom inte hem tomhänt heller, en tröja fick komma hem till mig. Var och åt hos min mormor igår också, och sen drog jag till Frida och såg film med hon, Sarah och Erik. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på tv också är det ju skola imorgon så ska försöka gå och lägga mig ganska så tidigt. Är ju även farsdag idag, så ska passa på att gratta min kära pappa på farsdagen!

Grattis love u

Är nå tjorv när man ska ladda upp bilder, så ni får vänta ett litet tag med dom!

Here without you

Hej har precis städat klart rummet. Innebandyn slutade förresten 7-3 till Notviken. Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt och ladda inför skolan imorgon! Känns inte kul att måsta stiga upp tidigt nu som vanligt. Ikväll är det även Ensam mamma söker och Beck så blir att sitta bänkad framför tvn hela kvällen också!

FÖRE





EFTER





Städning

Hej, nu ska jag sätta igång med storstädning av rummet! Senare klockan 3 blir det att fara med Maria och kolla på DM final i innebandy mellan Notviken och Kalix.

So true


I want it that way

Hejhej sitter här och har precis ätit varmkorv med bröd och lussebulla. Kom även hem från Luleå igår, har ju varit där i 3 dagar med Maria. I Måndags när vi kom dit så tog vi det lugnt. Lagade makaroner och korv, och sen efter vi hade ätit skulle vi gå till ica och som sagt hade vi ju ingenaning hur man gick dit så när vi kanske hade gått 100 meter så kommer lokaltrafiken och stannar oss och säger att vi får åka. Sen när vi kommit fram till ica så ringer min kusin Viktor och säger att han är påväg till Ellen att vi kan åka med honom från ica. Sen på Tisdag så städade vi Ellens lägenhet och lagade köttfärspaj. Och sen sista dagen Onsdag vaknade vi vid kl 9 kanske och fixade oss och tog bussen in till stan kl 12. Vi åt även lunch buffé på Baan Thai, gott var det! Sen tog vi bussen hem kl 15.10 och bussresan gick mycket segare än vad jag trodde att den skulle göra. Väl framme i Kalix så hämtar pappa upp mig på bussstationen och jag far hem och äter pizza och sen ringer Maria och frågar om jag ska komma och kolla på innebandy kl 7 och det vill jag. Sen när jag är påväg att ska ta på mig mina knähöga stövlar så märker jag att det bara finns en sko i påsen..så då får jag skynda mig att ringa till bussbolaget och bussen jag åkte med. Och dom säger då att jag ska ringa vidare till veolia transport som har hand om det där. Men då har dom ju bara öppet till typ 14.00 och klockan var ju då senare än det, typiskt..Men nu på morgonen så ringde jag till Haparanda bussstation och hörde om dom hade fått in någon svart stövel med snörning och det hade ju dom som tur var fått! Blev ett väldigt långt inlägg nu, men det får ni leva med!


Prickiga tights h&m 80 :- Tights med "nät" monki 100 :-


Skor din sko 449 :-


Smink h&m sammanlagt 129 :-

Luleå

Hejhej, sitter här och snart börja packa ihop grejer. Far till Luleå vid 12 tiden med bussen och min underbara vän Maria! Där ska vi spendera 3 dagar hos min kusin Ellen i Porsön. Idag när vi kommer fram blir det att shoppa och sen vid 5 tiden tar vi bussen vidare till Porsön. Ska bli skönt att slippa Kalix i 3 dagar i alla fall! Förresten så hade jag en jätte bra lördagskväll/natt med härliga människor! Bilder kommer senare, när jag har tid att ladda upp dom.


RSS 2.0