Bilbingo

Hejhej, sitter här min kusin Einar ska snart äta middag. Idag har jag varit på campingen med Frida, Frida, Petter och Ricke. Senare blir det bilbingo med Amanda och Frida, vi satsar på högsta vinsten ikväll! Men nu ropar mamma att maten är klar så jag måste gå.


Sommartider

Hejhej, har precis ätit pannkaka med jordgubbar och grädde. Maria har även sovit här inatt, vid halv 11 for Einar, jag och Maria till strandängarna. Senare kom det dit massa annat trevliga människor, har solat och badat hela dagen, kom hem vid kl halv 5. Imorgon om vädret är bra blir det också att fara dit. Men nu ska jag gå och duscha, och sen ivänta Frida och Frida.

   

Mulet

Hejhej, sitter här och ser när min kusin Einar spelar tvspel. Blir kanske att vara med Maria senare, får se. Var även väldigt bra väder igår, var och solade och badade på nya utbadplatsen på strandängarna med Maria, Lollo W, Frida S, Frida W, Sarah, Einar och Lollos bror. Senare vid halv 3 for vi hem och Frida kom hit, och låg först ute på altanen och solade, och sen for vi till Bredviken och badade med massa folk. Vid kl 10 for vi ut och grillade med massa också. Blev en väldigt lyckad dag igår!

   


RSS 2.0