Ett gott skratt förlänger livet

Hejhej, sitter här med fanny vi ska snart gå in och äta frukost och sen kanske vi far ut en sväng, hon kom hit då igår kväll vid kl 21.00, och då började vi se film, och sen när filmen var klar vid kl 01.00 så for vi ut och fotograferade lite, var ute till kanske halv 3 någon gång, och när vi kom tillbaka somnade jag nästan direkt, och vaknade vid 11 någon gång. Men nu ska vi gå in och äta, ni får ha en bra dag!



Starstruck

Hejhej, sitter här och skriver med lite folk på msn, och fick stor lust att blogga. Idag har inte hänt spec mycket, varit med frida och per. Frida for precis hem, och jag funderar på att gå och sova. Men ska kolla lite nya kläder först innan jag går, hösten börjar ju närma sig så skulle inte skada med lite nya kläder. Men nu ska jag gå och plocka mina ögonbryn och sen väntar sängen för mig.

Naglar

Såhär blev resultatet av naglarna jag målade idag, släng gärna in en kommentar om vad ni tycker.


Söndag 25 juli

Hejhej, sitter här och väntar på att terese ska komma hit så jag kan få lite filmer av henne, och sen ska vi fara på ica och köpa gott, också tänkte jag att vi skulle se en film då. Men hinner inte skriva mera nu tyvärr, ska gå och måla naglarna.

Film

Har precis sett denna film, och det är en film jag verkligen rekommenderar att se!

Filmen följer ett ungt par som möts som tonåringar och återförenas efter andra världskriget. Deras historia berättas för en kvinna på ett ålderdomshem av en gammal man som besöker henne regelbundet för att läsa historien ur en anteckningsbok.


Ny design

Nu har jag skaffat en ny design och header, vad tycker ni? :)


13:06

Hejhej, kom precis ut från duschen, blev väckt av att min kusin skulle in i bodan och spela nå tv spel. Men nu är inte hela min dag förstörd som tur är i alla fall, jag som annars brukar sova bort hela dagarna. Ska snart lägga mig på bron och sola, och sen ikväll vid 21.00 någon gång så ska jag vara med victoria, får se vad vi hittar på. Aja, nu ska jag gå ut i det fina vädret.

Kram


Jordskalv

Fick höra att det har varit ett jordskalv idag vid 10 på morgonen, men jag har då sovit hårt iaf, har inte vaknat. Ikväll kommer moster och kusiner hit och äter. Får se vad jag hittar på innan dess, kanske drar ner en sväng på stan om jag is. Men nu ska jag gå och fixa mig, uppdatera kanske mer ikväll.

Kram

Söndag 19 juli

Hejhej, har suttit inne hela dagen, även fast det har varit soligt och varmt, men jag har varit så trött, somnade till ett litet tag idag. Ikväll ska amanda sova här, vi ska se på film och säkert mycket annat skoj, var ju ett tag sen jag träffade henne. Så det ska bli kul, fyndade även lite i luleå igår en body från monki, och även hög tubkjol därifrån också, också ett par trosor och tights från hm, hittade ingenting mer eftersom jag hade så lite tid på mig. Har även fotat lite bilder som jag ska ladda upp här på bloggen nu.

Kram

                 

Sunshine

Hejhej, kom hem för ett tag sen har varit på överkalix marknad med maggan och hennes familj, hittade ingenting, var ganska långtråkigt att gå där fram och tillbaka och söka ett ställe att äta på, men tillslut hittade vi ett ställe, så blev att äta nacho tallrik, sen bar det hem till kalix igen, och nu sitter jag här med maggan och vi ska väll snart gå & hitta på nå. Och imr ska jag på bröllop i luleå, kommer nog bilder därifrån på söndag kväll, eftersom vi ska sova i luleå hos mina kusiner, så jag kanske inte kommer kunna uppdatera medans jag är där, om jag inte får låna en dator. Men nu ska jag gå, hörs mer ikväll kanske.

Kram

Att jag är speciell var det bara nåt du sa
Jag undrar varför det blev som det blev
Jag tänker varje dag om jag gjorde något fel
Vad kunde det ha varit?
Jag gjorde allt mitt bästa men det blev ändå som vanligt
Samma sak igen, ramlar ner och blir besviken
Det kanske är bestämt att jag ska va ensam och liten
Men du var en sån person som jag verkligen trodde på
Men det sluta inte bra för du hade någon annan
Så nu sitter jag här ledsen och sårad som fan
Varför släppte du mig när du vet att du kan
Vi kan klara allt tillsammans vi kan prata om allt
Har inte känt så här förut och du vet att det är sant
Vill höra dom orden att du känner samma sak det kanske inte händer
Men jag hoppas varje dag det sägs att hoppet är det sista
Som lämnar människan så jag har kvar hoppet om att vi hittar varann
Tänk om livet har en mening men jag tvivlar på de nu
För jag trodde nästan på att min mening var du
Men jag trodde väll fel ja det visar väll sig kanske
Kommer det en dag då du kommer tillbaks till mig


Rubrik

Hejhej, sitter här med terese och äter rostade frallor, hon har sovit här nu 2 dagar i rad, men idag tror jag nog att hon sover hemma, vi har i alla fall haft det kul, sett film, varit ute, fotat osv. Och nu ikväll ska jag också ut med fanny och fota vid älven tror jag. Jo juste, fick även reda på att vi är bjuden på bröllop på lördag i luleå, och jag har ingenaning vad jag kan ha på mig? Någon som har något förslag så kommentera!

Kram


Sovgott!

Nu är det dags för att dejta kudden, terese sover nog redan som det ser nu.

Kram


Happy ending

Hejhej, vaknade för ungefär en timme sen, snart bär det av till luleå, och shoppa lite även fast jag inte har så mycket pengar. Sen ikväll så kommer terese hit och sover, får se vad vi hittar på. Men nu måste jag gå och borsta tänderna innan fanny kommer, hör av mig ikväll.

Kram

Och jo förresten, här får ni lite bilder från gårdagen!




Listen to your heart

Hejhej, kom precis in för nå tag sen, är jävligt trött. Men vi hade ju bestämt att det skulle bli no sleep. Haha får se om jag klarar av det, men hoppas. Imorron blir det att sarah & amanda kommer och sover hos mig, kulkul! Var även in till kalix idag, eftersom sarah och dom skulle på kattunge i vånafjärden, och den tog dom jätte söt! Sen for vi och handlade lite godis och sånt, och sen bar det av till nyborg igen. Men nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och vara social med sarah och amanda.

Kram

I'll always be right there

Hejhej, sitter här helt nyduschad och lyssnar på musik, senare ikväll blir det att fara med amanda till sarah och sova där. Ska bli hur kul som helst, och imr ska även sarah komma till mig och sova. Men datorn hänger såklart med till sarah, så jag hör av mig mer ikväll/inatt.

Kram

Keep on moving

Hejhej, sov till halv 2, har legat i sängen hela dagen, eftersom jag typ är sjuk, surt! Hoppas det är bättre imr iaf, min syster for precis iväg till ica och köpte lite godis till mig. Hade även tänkte att fixa mig bloggdesign ikväll, eftersom den är så tråkig nu.

Kram

Bloggtorka

Som sagt, jag har bloggtorka just nu och hinner inte med att skriva på dagarna. Just nu sitter jag i alla fall ute i bodan på gården, har fått ungefär 2 timmars sömn inatt, inte bra. Men får somna tidigt ikväll istället, senare idag vid halv 4 kommer maria till kalix! Jag har saknat henne så jävla mycket, har inte setts på nästan 2 veckor nu, eftersom hon har varit i piteå. Och nu äntligen får jag träffa henne igen! Vi hade tänkt fara och bada ikväll, om vädret håller i sig, och säkert hitta på massa mer. Men nu ska jag gå och fixa mig lite, och sen dra ner mot stan.

Kram


RSS 2.0