Sportlov!

Hejhej, min dag har spenderats i happis med mamma, pappa, syster och fanny. Köpte en sjal och ett par örhängen på gina. Också godis på candy world, träffade också linda, kul att äntligen få träffa dig sötnos! :) Senare när jag kom hem så kom fanny in ett tag, sen kom dom och hämta henne, och då senare for jag med mamma och handla, och nu sitter jag här med amanda sandberg, vi ska snart fara och hälsa på amanda, ska bli kul har ju ett sett henne på ett tag, men laddar upp bilder sen.

Hejdå!


I taket lyser stjärnorna

Var och såg på denna film igår på bio med hela klassen! Den var grymt bra tyckte jag, men hade trott på bättre, blev både skratt och tårar, men till er som inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska se den! En mycket bra film, och är värd att se på tycker jag! :)



You are the best i ever had

Hejhej, kom hem från skolan för ett tag sen, lång dag, slutade 15.20 åkte med Amanda hem, och nu sitter jag här. Ska snart gå och äta någonting är ashungrig! Blir nog att jag måste städa rummet sen också innan jag far och kollar på hockey match med amanda ikväll, det ska bli riktigt skoj! :) Det var länge sen vi hittade på något, imorron är det ju friluftsdag på skolan, ska till rudträskbacken, men vet faktiskt inte om jag orkar fara, är nog hemma ist. Sportlov till veckan! :) På fredag blir det ev. kalas och sen blir det myskväll hos amanda, se film m.m, kommer nog också troligtvis spendera mitt sportlov i boden hos julia, saknar dig i massor gumman! Men måste städa nu om jag hinna allt.

Hejdå!

Less att blogga

Har blivit så less på att blogga funderar på att sluta, men jag vet inte skriv en kommentar vad ni tkr är ni snälla? :)
Kom precis hem från skolan fick sluta tidigare, dagen har faktiskt gått rätt fort tkr jag, imorron är det kort dag slutar 13.55 och då ska Maria sova hos mig ska bli kul!

Dagens vill ha:  Sommar                                                                                       
Dagens klädsel: Underkläder, vit tröja, jeans leggings, och högkjol .           
Dagens smink : Masara, foundation och puder
Dagens vill ha: Helg ;)
Dagens frisyr: Plattat
Dagens låt: How to save a life - The fray
Dagens planer: Städa
Dagens bästa: Vet inte
Dagens roligaste: Träffa vänner
Dagens drog: Mobilen  
Dagens köp: Glass :)
Dagens humör: Vet inte, trött

     Klicka på bilden för att se större bild, plus var tvungen att sudda över mitt fula face! ;)

Summertime

                


Gillade den här bikinin, funderar på att köpa den.
Men vad tycker ni? Kommentera!

Torsdag

Hejhej, blev en kort torsdag idag istället för lång vi brukar annars gå till 15.20 men fick sluta 12.15 idag, hade bara två lektioner på morron, sen lunch och sen ngn föreläsning på folkets hus. Så man kan säga att dagen har hittils varit mycket bra, men jag vet inte om jag ska sova hemma ikväll, tror jag far & sover hos mormor har inte varit där på länge. Så kan jag samtidigt passa på att umgås med frida, men jag får se hur jag gör. Ja det har väll inte hunnit hända så mycket mer idag, eller jag for ner till lyktan och tänkte äta, för gick inte att äta maten på skolan. Men var som sagt fullt där på alla bord, så for till folkan och köpte en kyckling baguett, victoria följde med mig. Sen kom pappa förbi och hämtade oss för vi ville ha skjust hem. Och förresten jag kom på nu att påsk börjar närma sig och då är det påskdans, vill börja fundera på vad jag ska ha på mig men jag har verkligen inte en blekaste aning om det. Men ska kolla på kläder nu, och sen ringa någon.

Hejdå!

Rastlös & Trött

Hejsan, funderar på att gå & lägga mig, men funderar över massa saker.
En viktig sak jag funderar över är.. Det folk säger, menar dom verkligen alltid allt dom säger? Allt du sagt till mig, har du menat det? Det tänker jag. Jag försöker tänka positivt men det är inte alltid så lätt. Tänk allt du sagt till mig? Har du verkligen menat det, de börjar jag oroa mig för nu. Nej, jag vet folk kanske inte alltid talar sanning, det gör ju inte alltid jag heller. Kanske inte är så kul att läsa allt jag skriver om nu, men varför inte sluta läsa då? Till alla som läser det här och tycker att jag gör fel är känner att jag inte gör rätt på ngt sätt, så var snälla säg det till mig, vi alla kan ju göra fel & brister, men om det är någon som tycker jag gör fel, så jag lovar jag ska försöka bättre mig om det är så. Har så mycket att tänka på just nu, så är mest helt yr av allt, skulle bara vilja komma borta några dagar och vila upp mig, tänk vad härligt och ligga på en strand där det är varmt och man kan bada! Det skulle vara drömmen, men ska inte skriva mer om min drömmar nu, ska gå och lägga mig så jag orkar upp imorron

Hejdå!


sjuk

Hejhej, tänkte ju fara till skolan idag, men orkade bara inte, tänkte att jag stannade hemma och vila idag med, men imorron blir det att fara i alla fall, då slutar vi halv 1, ska på någon konsert. Får se vad jag ska göra idag, blir väll att vara hemma, och sitta vid datan och träna till det dära provet, också kanske jag fotar lite. Min helg vet jag inte hur den kommer se ut, kanske ska fara till luleå på söndag om maria hade pengar. Jag har inte så mycket mer att skriva om, kanske skriver mer ikväll beror på om jag hinner.


snabbt inlägg

Hejhej, blir ett snabbt inlägg här eftersom jag måste plugga till provet som var idag, men har varit sjuk sedan veckan här började, haft mkt hosta och ont i halsen. Men ska nog till skolan imr, så måste plugga till Asien provet som jag säkert ska få göra imr. Men tur att vi har sovmorgon iaf, kanske blir att jag hinner skriva imr innan jag drar iväg till skolan. Får jag se då.




dålig uppdatering

förlåt för min dåliga uppdatering, men är verkligen less på att blogga. men ska försöka börja skriva mer nu igen, och undrar faktiskt om det är ens någon som läser min blogg? min dag har spenderats med bette och evelina, eller bette for hem där vid 2 för hon har sovit hos mig, är typ sjuk känns det som har enormt med hosta så får se om det blir skolan för mig imr. funderar på att fara till luleå under veckan men får se hur det blir med det, men ska gå och kolla om det är nå bra på tv nu.

PUSS!

RSS 2.0