Plugga

Hejhej, ingen skola idag för mig. Kände mig inte fullt frisk ännu, men imorron ska jag nog mest troligt, ska snart sätta mig och plugga matte. Och sen när mamma kommer hem ska jag baka en kladdkaka. Pappa har även varit och lämnat in min kamera igen, den buggar fortfarande. Och tydligen så var objektivet trasigt den här gången. Men nu ska jag dra mig vidare till matte boken.


Freedom

Hejhej, sitter här med en kopp oboy och ska snart se om det är nå bra på tv, annars ser jag väll på någon film på datan. Resten av familjen är nämligen borta på middag så jag är hemma helt lonely för jag orkade inte fara eftersom jag har varit sjuk, och är inte riktigt hundra ännu. Imorron ska jag också på min andra gudstjänst, och sen efter det ska jag vara med maria.


Sjuk

Hejhej, sitter här och bara tar det lugnt och ska snart gå och se om det går nå bra på tv. Ikväll blir det nog bara att vara hemma eftersom jag inte ha varit på skolan idag. Fick hastig hög feber igår kväll, började kallsvettas och fick ont i halsen. Men jag mår då mycket bättre idag. Imorron ska jag nog till haparanda och shoppa.

Dålig uppdatering

Hejhej, förlåt har varit sämst på att uppdatera jag vet. Men har haft fullt upp med skolan, läxor osv. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt och plugga lite till so provet vi har på fredag. Vårat kök är även färdig renoverat nu, så nu är det fräscht, mycket ljusare och ser betydligt större ut!

Out of my hands

Hejhej, har precis varit ute och fotat lite och ska snart plocka mina ögonbryn lite grann. Min förkyldning är ännu inte borta, men jag ska nog ändå på skolan imorron. Vill ju försöka missa så lite som möjligt nu. Senare ska jag troligtvis och hälsa på min mormor som jag inte har träffat på ett tag eftersom hon har varit bortrest.

   


Skottlossning

Skottlossning i Kalix
En skottlossning ägde rum i Kalix under fredagskvällen, då en äldre man gick ut på sin gård och avlossade skott med ett hagelgevär. Vittnen såg det hela och larmade polis. Ingen person kom till skada vid skottlossningen.
Mannen greps och polisen beslagtog hans vapen. En utredning om händelsen pågår. 

Artikel från Nsd 
Måste säga att de var välldigt läskigt eftersom skottlossningen var nära där jag bor så de var fullt med poliser ute och man hade ingen aning om vad som hänt mer än att man hört skott

Fredagsmys!

Hejhej, varit med mamma och handlat lite, och snart ska vi äta. Och sen ikväll kommer maria hit och vi ska se film och bara ha det trevligt. Kameran kommer även att vara med ikväll, så bilder kommer senare.

Regn

Hej sitter här och äter yoghurt, och regnet bara öser ner. Är fortfarande sjuk, men det har börja gå över, ikväll blir det bara att ligga hemma och kolla på tv och bara ha det allmänt mysigt! Vi håller även på att renovera i vårat kök, och det är snart klart! Så imorron om jag är frisk ska jag med mamma & pappa till haparanda.


Film

Såg precis denna film, gammal men alltid lika bra!


Sjuk

Dålig uppdatering, har inte hunnit varit upptagen med skolan, läxor osv. Och har inte visat er än bild ännu av resultatet, men det kommer när jag har tid. Skolan idag gick rätt segt, är förkyld snorig och ont i halsen. Men testade ännu att fara och se hur det gick, men pallade inte med sista lektion, så jag for hem, har sovit 2 timmar. Ska snart ta och värma mig en stor kopp med te, mums!

Slingning

Sitter nu med blekningsmedel i håret och ska bleka ljusa slingor. Sitter och oroar mig hur det kommer bli. Resultatet kommer sen.

RSS 2.0