Fly away

Hej ligger här ute i bodan och tar det lugnt. Ska snart slå igång en film, är ganska så trött. Får se om de blir att fara och sova hos Robin inatt. I allafall så idag har vi haft vanliga lektioner, dagen har ändå varit rätt så lugn slutade 13.40. For och fikade och åt på lyktan med Maria, Dennis, Robin och Fredde. Sen somnade jag ett tag när jag kom hem. Efter middagen sysselsatte jag mig med att testa måla mammas naglar.


Åh

:(

Gina Tricot

Glömt att visa vad jag skickade hem för beställning i Söndags som borde vara här imorgon.


Tisdag

Hej ligger här i sängen och ska tanka hem någon film och väntar på att Robin ska komma hit. Idag har vi haft karaktär hela dagen alltså samma som igår. Vi har fått tvätta håret på våra dockor och sen lärt oss att göra en 5 fläta som jag tyckte var väldigt komplicerat men det gick tillslut. Känns enormt skönt att vi inte slutar sent någon dag, senaste tiden vi slutar tror jag var 13.50.

Bjuder på lite bilder från dagen:





Karaktär

Hej, ligger här i sängen och ska snart ta mig en liten titt i matteboken. Idag har vi haft karaktär hela dagen, vi har fått borstar och kammar och fått börja med flättekniker. Har ju inte sagt att jag hoppade av i Haparanda för det var jobbigt att stiga upp en timme tidigare varje morgon och komma hem senare, också trivdes jag inte helt enkelt. Så har börjar på hår och make up här i Kalix som jag hade tänkt från början. Idag har jag bara varit på skolan, sen efter vi slutat for jag, Maria, Dennis och Robin till Dennis och såg på tv och jag råkade somna. Har även varit och bokat en klipptid idag, är väldigt sugen på att klippa en lite längre page. Men det återstår att se om jag vågar, men det får vi ju se nästa onsdag.

Här får ni en bild på borstarna och kammarna och även en bild på hur jag vill klippa mig!






Dag 2

Uppdaterade inte igår angående min första dag på skolan. Var i alla fall väldigt jobbigt att stiga upp en timme tidigare än vad jag brukar, men det kommer jag vänja mig vid så småningom. Alla ettor samlades i aulan och blev uppropade till sina klasser. Sen gick vi till bilden för att måla någon bild av något vi gillar. Dagen igår var inge speciell enligt mig. Vi gjorde inte speciellt mycket. Men idag har vi börjat att räkna matte och hade en rolig information och kommunikations lektion. Tog bussen hem 15.10 och var hemma klockan 4. Imorgon har vi kort dag så jag är hemma redan halv 20 över 1. Så hittils har detta gått bra och jag hoppas det kommer fortsätta så i 3 år framöver.





Schema HA1


Sju sorger

Nu ska jag sluta skriva angående det här med dålig uppdatering. Men har haft sommarlov och har inte haft tid till att blogga helt enkelt. Sitter här och laddar hem lite program för ska fixa mig en ny blogg design har haft den här allt för länge nu. Var i Haparanda igår med Mamma, Alma och Einar. Fick med mig hem pennor och kollegieblock nu när skolan börjar. Skulle även och köpa ett par jeans på Gina men dom hade hunnit stänga. Har ju inte heller hunnit berätta vad det blev för gymnasie och linje för mig. Kommer gå Handelsprogrammet i Haparanda eftersom det inte finns i Kalix, kommer pendla varje dag mellan Kalix och Haparanda, och jag ska klara det här det har jag bestämt! Är faktiskt lite nervös inför måndag, men som tur är har jag ju två stycken tjejer från Kalix i min klass som jag känner sedan tidigare. Men ska bli kul att börja om på en ny skola och lära känna nya människor! Snart ska jag dra iväg på stan med mamma och göra några ärenden. Var i Luleå för några dagar sen och fick med mig lite saker hem som jag tänkte visa nu.

Köpte också en gråmelerad tröja med djuprygg från Bikbok som tyvärr inte fanns på internet.

 


RSS 2.0