I gotta feeling

Hejhej, har precis fått mitt hm paket såhär lagomt till skolfotot som är imorgon och som tur är hade vi sovmorgon till kl 10 imorgon och vi ska fota oss 9.30. Ska snart iväg till coop med Maria och köpa lite nödvändiga saker. Glömde kameran på skolan, så bilderna kommer tyvärr inte förrän imorgon.

Still waiting

Hejhej, ska snart gå och sova så jag orkar upp till skolan imorgon, tänkte bara att jag skulle hinna ett snabbt inlägg. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit med Frida tidigare idag, vi såg film och sen var hon tvungen att fara för vi skulle till Överkalix och kolla på hundvalpar och Maria följde även med. Och angående gårdagen så blev den lyckad, kan tyvärr inte ladda upp bilderna nu eftersom att kameran är hos Frida.

Om ca 2 och en halv vecka är nog mest troligt denna söta filur våran!

 

Fira Frida!

Hejhej, sitter här färdigfixad osv och väntar på att Amanda ska plocka upp mig och vi far vidare mot Nyborg till Frida. Ikväll blir det att fira henne med massa brudar! Vi hoppas kvällen blir lyckad, kameran är med så ni får se bilder imorgon skulle jag tro.

 


Fredagsmys

Hejhej, sitter här och lyssnar på musik och ska snart äta. Maria for också nyss, ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt eftersom jag måste bli helt frisk tills imorgon, då ska vi fira Frida och det hade ju som varit bra att vara frisk då! Blir nog att fara till ica senare och handla chips och dipp. Tidigare idag efter skolan var jag på stan med Maria blev att handla en present till frida också inhandlade jag även ett par gråa mjukisbyxor till mig själv. Men nu kom pappa med maten, så nu ska jag gå.


Falling down

Hejhej, sitter här lyssnar på musik på spotify förfullt och kom hem från skolan för ungefär en halv timme sen. Dagen har varit väldigt bra, började med en sovmorgon till 10.10 och då hade vi musik, no och sen elevensval, men hon kom aldrig dit så blev ingen ev då. Så har bara haft 2 lektioner idag, nog för att dom var ganska jobbiga 80 minuter långa..Snart när pappa kommit hem efter ha varit och handlat så blir det att äta palt, mums! Senare efter jag ätit ska på stan och kolla på present till Frida som vi ska fira på lördag. Men nu ska gå, ska läsa ur boken jag lånade så jag hinner läsa klart boken tills vi ska göra en bokrecention.

 


Sjuk

Hejhej, ligger här nerbäddad under täcket och fryser som bara den, har ont i halsen och huvudet. Har nog dragit på mig en feber, inte så kul när det är skola och allt..vill ju inte missa så mycket. Skolan dagen har varit väldigt seg, har haft väldigt många håltimmar. Var även och lunchade på kina idag med Fredde och Simon. Får se om de blir någon skola imorgon för mig. Om jag mår såhär så är jag tveksam, men nu ska jag gå och knarka lite halstabletter och göra mig en kopp med varmt te.


Love



Det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja hitta vägen ut..

Dag ett avklarad

Hejhej, sitter här och har precis vaknat, är sjuk trött efter dagen. Nog för vi hade rätt så bra schema, gick till halv 2 idag. Men det känns ändå ganska bra att vara tillbaka till det vanliga rutinerna. Väntar på att Maria snart ska komma hit, blir väll att se på tv, spela kort och sitta och snacka lite. Ska nog även försöka dra mig till ica för att köpa lite godis. Imorgon väntar en ny dag, och om jag inte minns fel så går vi till 15.20 imorgon, alltså lång dag..

Clothes

Har precis klickat hem lite kläder från H&M -

 


 

 

 

 


Lovekiller

Hejhej, sitter här med nymålade naglar och Maria har precis farit. Ikväll blir det att ta det lugnt, blir säkert att se någon film. Ska nog försöka stänga ögonen vid kl 10 ikväll. Sista dagen på detta underbara sommarlov idag, det har varit så enormt kul! Har delat skratt och tårar med så underbart fina människor! Vill tacka er för världens bästa sommarlov! Nu tillbaka till det vanliga igen, ställa väckarn, plugga men ett plus finns det väll i alla fall! Att få träffa alla människor jag inte träffat under sommaren. Sista året med min klass som har varit först 7e, 8e och nu 9e! Gud så åren rullat på snabbt, kändes som igår vi kom in där som nya 7or. Men nog om det, nu ska jag fara ner med pappa och inhandla lite nödvändiga saker!


Stop for a minute

Sjukt less på dig just nu!

Do it all night

Hejhej, nu är jag tillbaka efter min ganska så korta bloggpaus. Helgen har varit helt okej! Idag har jag bara varit hemma och för ett tag sen kom jag hem från Risön har varit och kollat på min systers match. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt, kanske tar och ser någon film eller så blir det gossip girls. På Lördag blir det även att fara till Luleå och inhandla lite nya kläder. 

   


 

 


Bloggpaus

Hejhej, tar en liten bloggpaus och återkommer när jag känner mig mer bloggsugen.

Lät du henne komma närmre

Hejhej, sitter här med Frida, Amanda och Andreas vi ska nog snart hitta på något. Har även farit och luncha med Frida på myggan för nå tag sen, gott var det! Det blir att Amanda sover här inatt också. Kanske blir att hyra någon film ikväll, vi får se vad kvällen har att erbjuda. Men nu måste jag gå, ska stänga av datan, har suttit här alltför länge.


Gossip girl

Hejhej, sitter här och lyssnar på musik och ska nog snart lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt gossip girl. Ska försöka stiga upp tidigt imorgon så att det inte blir att jag sover bort hela dagen.


Om du lämnade mig nu

Hejhej, vaknade där vid halv 3, ska snart cykla iväg till snurran och handla lite varmkorv och bröd. Senare kommer kanske Frida hit och är här tills hennes träning börjar. Ikväll blir det nog att ta det lugnt, och kanske hyra någon film och köpa lite gotta. Måste snart börja vända dygnet för skolan börjar ju om exakt 2 veckor. Jag längtar på ett sätt, men på ett sätt inte. Det blir vårat sista år på Manhem, vi blir äldst på skolan, blir även gymnasieval i år. Och jag har inte en blekaste aning ännu vad jag vill gå. Men nu ska jag inte tänka på det, nu ska jag njuta dom sista 2 veckorna av lovet som är kvar! Men nu ska jag börja cykla iväg, uppdaterar kanske mer ikväll om jag har tid och ork.


Luleåkalaset

Hejhej, sitter här och kollar igenom bilderna från Lk. Har haft en super trevlig kväll med massa fina människor! Snart kommer Sarah hit, blir att duscha för mig sen drar vi ner på stan och käkar.

Här kommer lite bilder från helgen -

   

   


Utan dina andetag

Hej, ska snart lägga mig under täcket och säga godnatt, ska ju upp ganska tidigt och fixa mig oså inför lk. Fast är inte på världens bästa humör så vi får hoppas att jag sömnen ger med sig ikväll.

Sanningen kommer ändå fram tillslut..

Äntligen!

Nu är min feber borta, skönt att vara frisk inför helgens roligheter! Väntar på att maria ska komma, det blir väll att sitta och spela kort eller bara ta det lugnt eftersom det inte är så bra väder ute. Ikväll blir det kanske att vara med en söt, och sen sova, ska ju till Luleå imorgon med 17.05 bussen. Satan vad kul vi kommer ha i helgen brudar, TAGGA LK! Nu ska jag gå och äta frukost, sen ta mig en varm dusch.


Mygganmat

Hejhej, kom precis hem från stan har varit och lunchat på myggan med Frida, Frida och Amanda. Blev att jag åt det vanliga, kycklingsallad! Senare blir det att fara på kalas till kusin Einar, och efter det ska jag vara med Maria. Men nu ska jag lägga mig och sova ett tag och hoppas på att huvudvärken försvinner!

Grattis Sötnos på din 7års dag!




Movietime

Hej, sitter här med Frida vi ska snart gå ner och borsta tänderna och sen ska vi se film. Har även varit och grillat korv och pinnbröd ikväll, hade tänkt oss att bada också, men vi kom fram till att det var för kallt ute så det får blir någon annan gång. Men ska vi sätta igång filmerna och sen sova.

   






Tråååkigt

Fyra frågor om förhållanden:
Är du singel? -  Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja, vet inte, kanske
Har du varit kär i någon? - Ja
Är du kär just nu? - Nja, vet inte ;)

Tio frågor om dig själv:
Namn? - Anna Nyman
När fyller du år? - 16 mars
Några piercingar? - Öronen, och naveln snart hoppas jag!
Vad har du på dig just nu? - Mjukisbyxor, linne, sockar, underkläder
Vilken årstid är bäst? - Sommar!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Hm, typ frukost på sängen :)
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Vet inte
Vad är du bra på? - Haha, vet inte
Vem älskar du mest på denna jorden? - Vänner, släkt, familj

10 frågor om dina vänner:
Vem vet allt om dig? - Maria typ
Vem är den roligaste av dina vänner? - Finns flera
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla är snygga!
Vem är mest partynisse? - Hmm, jadu ;)
Vem är den du helst har filmkväll med? - Haha, spelar ingen roll?
Vem av dina vänner är mest "devil"? - Hmm, Frida T helt klart!
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med, om du tar med någon? - Ingen

10 frågor om idag:

Vad har du gjort? - Sovit, vaknat, ätit
Har du varit glad idag? - Ja rätt såå
Har du varit ledsen idag? - Nä
Har du gjort något bra idag? - Har jag säkert
Vad ska du göra nu? - Ska göra klart det här testet, sen ska jag nog gå ut i det fina vädret
Har du gjort något dåligt idag? - Nej, inte vad jag vet
Vad har du ätit idag? - Typ inget, digestive kex, väntar snart på middag :)
Har du duschat idag? - Nä, men blir nog ikväll
Är du trött nu? - Näe
Vad händer imorgon? - Kalas hos min kusin Einar som fyller 7 år

SKOLAN:

Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Nej

ANNAT:
Hur mår du just nu? - Bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Ja
Har du piercat dig? - Ja

TELEFON/MOBIL:

Vem ringde dig senast? - Maria
Vem ringde du senast? - Maria
Vem sms:a till dig senast? - Ewa, kusin
Vem sms:a du till senast? - Maria

ÖVRIGT:

Är du hungrig nu? - Ja
Vad är klockan just nu? - 17.35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Blogg.se och facebook

FAMILJ:
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Några minuter sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Någon timme sen

ÖVRIGT:
Gillar du punk? - Nä
Har du sminkat dig idag? - Nej
Isåfall, vad för smink? -
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - En vit
Hur ser den ut? - Vit, spets

MUSIK:

Lyssnar du på musik just nu? - Nej
I så fall, vilken låt för tillfället? - 
Vad gillar du för musik? - Allt möjligt

KLÄDER:
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja
Har du resteröds-trosor? - Nä?
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? - Ja

SMINK OCH HÅR:
Använder du mascara? - Ja
Använder du Wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Ja, oftast
Använder du kajal? - Ja
Använder du hårspray? - Inte ofta, men ibland
Använder du volymspray? - Nej
Använder du mousse? - Sällan
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Läppglans ibland
Använder du brunkräm? - Ja, fast inte nu på sommaren
Använder du rouge? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande, ibland uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej
Duschar du varje dag? - Ja, oftast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Vet inte ;)
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nä, inte vad jag vet
Är du romantisk? - Ja, alltid! Hihi
Är du svårflörtad? - Näe, eller det beror på
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Mm..
Har du lekt med någons känslor? - Näe
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande, men singel kan väll vara skönt att vara ibland
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nä, eller typ när jag var liten isåfall
Är du en bra pojk/flickvän? - Hoppas jag väl?
Hur många har du varit kär i i år? Typ 1
Vem sov du senast bredvid? A ;)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Jaduu!
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nä
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Hmm, ingenaning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nä
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Näe

Love the way you lie

Hej, sitter här med Frida och min syster och äter vindruvor och bara ta det lugnt. Har varit och handlat godis och glass för nå tag sen. Maria kom hem från Skåne idag, så henne hade jag tänkt umgås med antingen idag eller imorgon. Funderar på att fara och träna handboll ikväll. Men får se hur jag gör, kommer inte ha tid och träna när skolan börjar känns det som, för all min tid kommer typ gå åt till att plugga. Men är enormt sugen på handboll igen! Nog om det, nu ska jag fixa Fridas bloggdesign.


Piteå

Hemma efter en helg i piteå med massa trevligt folk. Började då fredagen med att stiga upp vid kl halv 8, skulle börja fara mot Piteå vid kl 10 men var först tvungen att fara till banken och aktivera mitt bankkort eftersom jag tappat bort mitt så har jag fått ett nytt, och det tog ju dock sin tid. Men vid kl 11 hade vi farit, bodde på havsbadet med Sarah och hennes familj, fast jag och Sarah tältade. Vid kl 8 tog vi bussen in till stan för skulle in på området och hinna se Salem Al Fakir, och senare Lars Winnerbäck. Salem var inget vidare, men senare vid halv 12 var det Lars Winnerbäck, han var grymt bra! Lördagen var vi mest runt på stan, gick aldrig in på området eftersom jag inte hade råd. Nu är det bara att börja tagga till lk som är på fredag!

RSS 2.0